tam beyaz sis farı ampulü aranıyor ! H3

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan-g
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serkan-g

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar geçenlerde sislerimi beyaz yanan ampullerle değiştirmek istedim ve siparişle getirttiğim ampuller resmen açık sarı yanıyor (texon 6000K) taksicilerde falan görüyorum xenon olmayan ve canlı bembeyaz yanan sis farı ampulü tavsiye ederseniz çok sevinirim.

ben almıştım netten aksoy tuning di galiba gitti gidiyordan falan bak istersen bi 40 lira çifti

Osram hyper white almıştım bende fena değildi

tam beyaz dostum geçen sene almıştım ben şimdi xenon a geçtim. markasını unuttum ama mtec galiba

osram kullanan yada başka bir marka tavsiyesi olan var mı ?

Arkadaşlar geçenlerde sislerimi beyaz yanan ampullerle değiştirmek istedim ve siparişle getirttiğim ampuller resmen açık sarı yanıyor (texon 6000K) taksicilerde falan görüyorum xenon olmayan ve canlı bembeyaz yanan sis farı ampulü tavsiye ederseniz çok sevinirim.
phılıps ın sitesine gir neler neler var

Bende H kasa Astra var. Geçen hafta Almanya'dan getirdim. ( H1 ve H7 )

İstersen yardımcı olurum.

Ekli dosyalar

• xerh3_2.webp
    xerh3_2.webp
    3.2 KB · Görüntüleme: 39
  • xerh.webp
    xerh.webp
    9.5 KB · Görüntüleme: 48
bence apul takicagina direk 100 tl bi xenona ver...ampul dedigin 50 tl...2 haftaya patlar zaten sonra bi daha almak zorunda kalirsin...

Geri