talihsizlik

ya kardeş sapasaglam debrıyaj bırden bıtmez yanı emınsın demı??

abi birden bire oldu bende anlayamadım yanlız bikaç dakika öncesi ses vardı motordan debriyaja basınca hafif kesilir gibi oldu snra geçer diye dikkate almadım debriyaj telimi cıktı diye bakayım dedim o saglam duruyor ama kavrama yapmıyor araba vitese girmiyor yokus asagı 1. vitese taktım öle calıstırdım eve kadar öyle geldim

corsa_gsi_ank' Alıntı:
abi birden bire oldu bende anlayamadım yanlız bikaç dakika öncesi ses vardı motordan debriyaja basınca hafif kesilir gibi oldu snra geçer diye dikkate almadım debriyaj telimi cıktı diye bakayım dedim o saglam duruyor ama kavrama yapmıyor araba vitese girmiyor yokus asagı 1. vitese taktım öle calıstırdım eve kadar öyle geldim
o arabanın baskısı catlamıs..

musa abi baskı balata degişcek yani dimi

tabı baskı balata degısecek.. dedıgım gıbı halat saglamsa arac debrıyaja basıldıgı halde vıtese gecmıyorsa baskı catlamıstır. yada balata kırılmıs baskının arasına almıstır

inşallah sadece baskı balatadır tesekkürler musa abi

GeÇmİŞ Olsun Dostum!!!en Kaba Fİyatla 300 Ytl Olur Bence..bu Arada Debrİyaji Yaptirirken Trİger KayiŞini Ve Su Devrİdaİm Sİstemİnİ De Mutlaka Ama Mutlaka Kontrol Ettİr.arzu Edersen Bu İŞ İÇİn 10 Yildir Aracimi GÖtÜrdÜĞÜm Servİsİ Ve Ustami Tavsİye Edebİlİrİm..

Eve kadar nasıl geldin ? Debriyaj çalışıyor muydu ?

geçmiş olsun

valla ilk başları okuduğumda sanki debraj teliymiş gibime geldi, geçmiş olsun...

Geri