talihsiz ve arsız nazar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok tatlı maşaallah ben eskiden hiç sevmezdim köpekleri ta kibir arkadasımın köpeği bende kalana kadar aynı bunun gibi küçük cinsi farklıydı ama 3-4 gün beni kendine sevdirdi şimdi ona özlem duyuyorum birde bizim apartmanda sibirya kurdu var oda alıştı bana gözleri çok güzel bi şey.

Çok geçmiş olsuna abi...

Bu arada çabuk iyileşsinde oyunlar dewam etsin :)

kardeş cok cok gecmiş olsun cok sevimli yumurcak.bu cinsler cok hiperaktif oluyor o nedenle yolda bunları tasmasız gezdirmek köpeğin sağlığı acısından tehlikeli.her an koşarken biryere fırlayabiliyorlar.bu arada kangalın kendinden küçük bir köpeğe saldırmasına cok sasırdım dogrusu.kangal gibi asil bir hayvan kendinden güçsüze normalde saldırmaz.demekki hayvanı sahipleri psikopat etmişler.tekrardan gecmiş olsun bende bir köpek sahibiyim ve nekadar üzüldüğünü hissedebiliyorum.hayvan beslemeyene bizlerin yaşadığı üzüntüler sacma gelebiliyor ama bu hayvanlar bir zaman sonra bizim kanımız canımız oluyorlar.benim köpeğimde keneden hastalık kapmıstı ve onun yaşadıgı sıkıntı beni harab etmişti.
kangal dişi idi bizim nazarda dişi bide sanırım kangalın sahibi kasıtlı yaptırdı .. nazar o adamı bizim gibi hiç sevmedi :)

cok harika görünüyo maşallah.sizede geçmiş olsun.cooker kırması sanırım doğru tahminmi:)
dogru tahmin :good:

Muharrem nasıl üzüldüğümü anlatamam.İnşallah kalıcı bir şey kalmaz hem fiziki hem psikolojik.Çok tatlı kerata...Aman abicim başıboş bırakmayın.Kulübenin bulunduğu kısma boydan boya kalın bir tel veya ip çekip tasmasının ipini ona bağlayın.Hem hareket ihtiyacını giderir hem de uzaklaşamaz...

erman sorma yaw karşı komşu çagırmış sevmek için geri gelirken adam çarpıp kaçmış buldum gerçi adamı ama ne fayda çok şükü kalıcı bişiy yok 10 güne kadar bandajda çıkıcak sonra sonrasını biliyosun zıpır her gelenle oynaşmaya başlıyıcak işte :)

bu arada teşekkürler arkadaşlar .

geçmiş olsun gerçketn cok tatlı maşallah

Hayvanlari Bile Severken Maaşallah Kelimesini Ihmal Etmemeliyiz Allah Nazardan Korusun

geçmiş olsun:D

ismi gibi bıdaha nazar deymez ınsalllah ole ya evcıl hayvan bakmyan bılemez kıymetını ne kadar anlatsan bos anlamıyan ınsana 1 ay oncesıne kadar askerde 3 kopegım vardı bılırım 4tavsanım vardı ozledım kretaları

geçmiş olsun
süper bişeymiş ama yaw çok şeker :D
maşallah

geçmiş olsun maşallah

valla geçmiş olsun ben hayvanlara çok acıyorum.. Allah razı olsun sizden böyle ilgili baktığınız için..

Geri