Talihsiz kaza 12.12.12 tarih

Ynt: Talihsiz kaza 12.12.12 tarih

Gecmis olsun kardesim...

cok gecmıs olsun  :(

Çok tşkr ederim Saolun.biz ne kadar dikkat etsekte aracımızı özenle kullansakta gelip dikkatsizin arabanızın içine ediyor işte değer kaybı davası nasıl açılıyor bilgisi olan yardımcı olurmu

Aynı olay benimde başıma geldi arka tamponum değişti ve bagaj 30 cm. kapağım boyandı ama değer kaybı davasından çok birşey çıkacağına düşünmediğim için açmadım zaten ufak bir lokal boya İstanbul gibi bir şehirde çok etkilemez diye düşünüyorum.

Bagaj kapağı değişebilir

geçmiş olsun, Allah daha kötüsünden korusun.

Geçmiş olsun. Her ne kadar suç %100 karşı tarafta da olsa ortada ehliyetsiz sürücü, alkol ve kötü niyet olmadığı durumlarda değer davası olayına sıcak bakmıyorum. Adı üstünde kazadır, ne kadar dikkat etsek de hepimiz bir gün %100 hatalı olduğumuz bir kazaya karışabiliriz.

Ayrıca arka tarafta bu çapta oluşan bir hasardan dolayı aracın değer kaybedeceğini düşünmüyorum. Tekrar geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun

büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

TeQuiLaS link' Alıntı:
Geçmiş olsun. Her ne kadar suç %100 karşı tarafta da olsa ortada ehliyetsiz sürücü, alkol ve kötü niyet olmadığı durumlarda değer davası olayına sıcak bakmıyorum. Adı üstünde kazadır, ne kadar dikkat etsek de hepimiz bir gün %100 hatalı olduğumuz bir kazaya karışabiliriz.

Ayrıca arka tarafta bu çapta oluşan bir hasardan dolayı aracın değer kaybedeceğini düşünmüyorum. Tekrar geçmiş olsun..

Geçmiş olsun Görkem Bey. Evet aynen dediklerinize katılıyorum.

Geri