taksici muamelesi görmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
06cey66' Alıntı:
ciddi olamassin... :S
arabnin rengide sari diil kii :D

altın sarısı bu renkte taksi çok var bide yagmurlu hava ve insanlar boş taksi bulmanın derdinde ve bu ilk degil daha önce olmuş ama bidaha denk gelsin yardımcı olmazsam namerdim

aga78' Alıntı:
ama bidaha denk gelsin yardımcı olmazsam namerdim
:kop:

haha benzer drumda bende var.bilmem biliyomusunz ytu davutpasa kampuste bole binalardan 1 km once fln bi durak var iste millet bekler otobusu arabalarda ordan gecer.her gecismde bole millet onume atlar ben naparm..bi yavaslarm gelince kız vars (tabe kız gibi kız) dururum yoksa kökle gazi:DD:

İnsan ÜzÜlÜyo Almadim Dİye Dİmİ

Ama Tehlİkesİde War Bence Malum Burasi TÜrkİye

evet tehlikeli karşı taraf zararlı çıkabilir

dün bal mumcudan ortaköye inerken yine el kaldırdı di bayan ama yine ben durmadım
plakamı alıp şikayet etmezse iyidir bu plakalı taksi beni almadı diyee ederse yandıkk :D :D

İlginç araban sarıda değil ama bugun sis vardı karıştırmışlar :)

senin başına gelen benim 8 ila 9 kere başıma geldi :) bizim evin önü taksi durağı olduğundan sıradaki araba sanıp kapıyı zorlayana çok şahit oldum :) ama en komiği yolda yaşlı teyzelerin beni durdurması oldu . . .

aga78' Alıntı:
bulurduk bi orta yolunu km de 500 kuruştan olurdu 230 yakarsam anca kurtarır

valla bidahakine tavsiyelerinize uyup alıcam ama sorumlusu sizsiniz ona göre adımız korsana çıkarsa tek kelime ederim opelim net sagolsun gerisi size kalmışş

niyeti bozmamaya çalışıyom nişantaşı taksi corsa hizmete girmiştir..........
ablalar güzelse Varsın adın korsana çıksın hatta biz sana 'kızıl korsan' diyelim bundan soora:good: :rock

bir opelim.net üyesi her zaman, zorda kalan bayanlara yardımcı olmalıdır :D hele birde arabana gelip binmişse in demek hiç olmaz :)

Geri