Takabilirmiyim Acaba ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Muro3737
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Muro3737

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opel astra classic aracımın orjinal kaset teyp çaları var. Acaba orta konsoldaki cepliğe 2. Teybi takıp orjinalini öylece iptal etme şansım var mı görüntülü teyp düşünüyorum ?

Screenshot_20190508-034400.webp

Konsolu sokmen gerekir takilabilir

Murat bey,neden orjinal teybin yerine düşünmüyorsunuz?Yani alt bölümde klima tuşları sorun olabilir ve birazda üst bölüme göre dar...Görüntülü teybiniz sanırım katlamalı ekran olucak....Ayrıca kablolar için arka tarafın kırılması ve kızak vs gerekebilir...

Takacağım teyp piranhanin içine girip çıkan teybi orjinal teybi bozmayım istiyorum kirilacak biyer olursa zaten yapmam nasıl yapacağım ne yapmam gerekli bilginiz varsa paylaşın abi sevinirim

Bence orjinal teybi sökün kenara koyun...Orjinalliği bozulmaz merak etmeyin..Satacağınız zaman alan kişiye orjinal teybi verirsiniz..Arkadsındaki bağlantılardan bağlaması zor değil...Onun oldugu yere monte ettirin...Dediğim gibi alt bölüm hem dar hemde klima tuşlarını kapatacak gibi...Yani ''ben olsam''bu şekilde yapardım..Bu sadece bir öneri...

Teşekkür ederim abi önerin için sağol

• Beğen
Tepkiler: Murat
cerceve almanız lazım bnde astra var baya arastırdım cerceve ile son derece kolay bi iş.nette satılıyor sade teyp icin cerceveler 40tl civarı gorntluu double icin de 80 100tl arası. eger anfi ile baglayacksan da cevirici alman gerekiyor. bn en son kenwood cevirici aldm 100tlye

cerceve almanız lazım bnde astra var baya arastırdım cerceve ile son derece kolay bi iş.nette satılıyor sade teyp icin cerceveler 40tl civarı gorntluu double icin de 80 100tl arası. eger anfi ile baglayacksan da cevirici alman gerekiyor. bn en son kenwood cevirici aldm 100tlye
Abi çerçeve derken nasıl ben baktım bulamadım yardımcı ol yapıyım şunu madem ki bilgin var

• Beğen
Tepkiler: Murat
Geri