t.c kimlik numaram kullanılarak şikayette bulunulmuş

Bir öğretmen olmasaydım ben de sizler gibi okul içinden birilerinin yapmış olabileceğini düşünürdüm. Ancak öğretmenin böyle bir şeyle uğraşacağını hiç ama hiç sanmıyorum. Müdürle herhangi bir davası olan öğretmen; müdürü çok daha zorda bırakacak bir nedenden dolayı şikayet eder. Ortada belge yok zaten. Bağışta bulunan veliye makbuz kesilir, biter gider. Ha parayı almış makbuz kesmemişse ayrı. Ama söz konusu müdürün de böyle bir şey yapmayacağını düşünüyorum. İşin açığı, iç edilecek paralar çok daha kıyıda köşede kalmış paralar olur. Açık açık velilerden istenen bu tip paralara mutlaka makbuz kesilir. İşte tüm bu nedenlerden dolayı okul ve personelinden beklemenizi doğru bulmuyorum. Ama ne olabilir diye de düşünüyorum; aklıma vermeyen başka bir veli geliyor. Bilgilere ulaşması çok kolay olabilir...

Bu arada çocuk için kesinlikle endişelenmeyin. İki gün sonra unutulacaktır. Çocuğun kim olduğu bile hatırlanmaz. Falanca öğretmenin sınıfında bir çocuk derler, geçer. İçiniz rahat olsun. Okullarda fişleme yapmıyoruz. Yapamayız zaten, binlerce çocuk... :)

İşte tüm bu nedenlerden dolayı okul ve personelinden beklemenizi doğru bulmuyorum. :)[/QUOTE' Alıntı:
bence alınganlık gösteriyorsunuz pek alada okul personelinden kaynaklanmış olabilir. Buda gayet doğal. insanoğlu sonuçta. Bence pelişini bırakmayın ve savcılığa başvurun..

ben okul personelinden şüphelenmiyorum bize gönderilen veli bilgi fişleri öğrenci ile gönderilip öğrenci ile geri alınıyor onu muduriyete ulaşması sınıf içinde saatleri alıyor öğrenciler veliler onları görebiliyor benim muduriyetle yada personelle bir guvensizlik sorunum yok kısaca yaşandı ve bitti bundan sonra top m.e.b lığında

bence alınganlık gösteriyorsunuz pek alada okul personelinden kaynaklanmış olabilir. Buda gayet doğal. insanoğlu sonuçta. Bence pelişini bırakmayın ve savcılığa başvurun..

Alınganlık göstermiyorum. Öğretmenlerin tamamı sütten çıkmış ak kaşık değildir. İçlerinde sütü bozuk olanlar da var. Ancak benim anlatmak istediğim daha farklı; öğretmenin bu tip şeylerle uğraşmayacağıydı.

Geri