Suya düşen cep telefonu için mucize çözüm.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkerce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
GüzeL bi paylasim

paylasım için saol

telefon çalışınca o pirinçten bi de pilav yapmışmıdır suyuna? :D

benim telfon düşmüştü suya..iki saat güneşe koydum sonrada battaniyey sarıp sabaha kadar bekledi.sabah actım calışmaya devam etti..

beyler aklınızda olsun suya dusun bı telefona ılk mudehale su ıcınden alıp bataryayı cıkartın ve yıne bi poeştin içinde suya koyun ve dogru telefoncuya gidin onlar sudan alıp ucucu bır usuyun ıcerısıne koyuyolar ve belli bir muddet sona cıkardıkalrı zamn ılk gunku gıbı kullanıma dewam edebilirsiniz :D

umarım başımıza gelmezde pirinçlerde heba olmaz telefonda...
:) ilginç
belkide 1 defaya mahsus birşeydir benimde ilk aldığım telefon düşmüştü ama orda kaldı bayağı acımıştım 150 milyon maaş alırken 120 ye almıştım o zaman güzel bir ericsson T10 du

o an çalışmış olabilir
ilk yapacagınız iş telefon suya düştükten sonra hemen bataryayı çıkarın
pis suya düştüyse lütfen temiz suyla bataryasız şekilde yıkayın tabi abartmadan daha sonra en yakın teknik servise götürün saç kurutma makinesi ile kurutsanızda veya herhangi bişeyler çözüm belli bir süredir içinde yinede oksitlenme olur çünkü çogu telefonda saat pili vardırki 1.5 akım gezindikçe oksit çogalacaktır temizlendiginde aslında düzelecek olan parça bu şekilde bile arızalabilir.oksit dedigin elektronotlardan oluşan bir canlı türüdür sıvı kısa devre oldugu müddetçe yaşar ve dişteki çürük gibi çogalır ve büyür.
Tekrar baştan özetlemek gerekirse suya temas eden telefonlarınızın hemen bataryasını söküp mutlaka en yakın teknik servise götürün 10 ytl yakın temizlenir ama götürmeyip diger işlevlerini bozarsanız maliyetler yükselebilir karar sizin hergün bilinçsiz tamirciler yüzünden bir sürü telefon hurdaya ayrılıyor işin eğitimi bilen birine götürün hepsi milli servet o kadar para verip çöpe atmaktansa bunu yapın

ellerim yoruldu ama bu olaya gerçekten aydınlık getirilmesi lazım

bnce pirinç:D ne markaymış bu arada:D

Geri