sustalı oto alarm hakkında soru ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34DK3855
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

34DK3855

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba ;

Bende kendimi bildim bileli sustalı anahtar merakı var. deli oluorum sustalı anahtara, 2005 model corsama alarm alcaktım almışken sustalı alarm olsun dedim internetten sipariş le alarımı aldım daha sonra arabanın, yedek,orjinal ve de oto alarımın sustalı anahtarlarıyla anahtarcıya gıttım anahtarcı bana yedek anahtarı hibe edip içindeki imbolieserı felan sustalı anahtara geçirirsek kasko dan yararlanamıyacağımı söyledi onun yerıne yenı anahtar yapma teklıfınde bulundu tmm dedım ama yapamadı olmadı opel e göre... kaskonun böyle bir durumda kasko yu iptal etme durumu war mı daha önce sustalı anahtar denıyen varmı aranızda ?

Merhaba ;

Bende kendimi bildim bileli sustalı anahtar merakı var. deli oluorum sustalı anahtara, 2005 model corsama alarm alcaktım almışken sustalı alarm olsun dedim internetten sipariş le alarımı aldım daha sonra arabanın, yedek,orjinal ve de oto alarımın sustalı anahtarlarıyla anahtarcıya gıttım anahtarcı bana yedek anahtarı hibe edip içindeki imbolieserı felan sustalı anahtara geçirirsek kasko dan yararlanamıyacağımı söyledi onun yerıne yenı anahtar yapma teklıfınde bulundu tmm dedım ama yapamadı olmadı opel e göre... kaskonun böyle bir durumda kasko yu iptal etme durumu war mı daha önce sustalı anahtar denıyen varmı aranızda ?

Sonuçta senin kendi zevkin saygı duyarım; ama, sustalı anahtarı napacan susta kısmı çabuk kırılıyor; veya, gevşiyor lak lak oynuyor adamı deli ediyor. Bence değiştir normal anahtarlıklı al onlarda takılıyor istediğinde alarmla açıp kapıyosun istediğinde orjinal anahtarla.
:good:

aldım yaa olmadı ... napcağımı bılmıorum şuan şöyle bi şey aklıma geldi acaba olur mu şimdi :

aldığım sustalı alarmın sustalı kumandasındaki özellıkler benım orjinal kumandama uygulanıp kendi kumandamı kullanabılırmıyım alarm ıcın para verdık sonuçta alarma heba olmasın ?

anahtarcı yedek anahtarı yapıp çipi kopyalayıp sustalı kumandaya adapte edecek; elektrikçi de orjinal kumandayı iptal edecek ya da iki kumandayla birden açılıp kapanmasını sağlayacak...

aldım yaa olmadı ... napcağımı bılmıorum şuan şöyle bi şey aklıma geldi acaba olur mu şimdi :

aldığım sustalı alarmın sustalı kumandasındaki özellıkler benım orjinal kumandama uygulanıp kendi kumandamı kullanabılırmıyım alarm ıcın para verdık sonuçta alarma heba olmasın ?

Şöylede yapabilirsin sustalı anahtarı iptal edip aynı markanın anahtarlıklı şeklinde düğmeli olandan bulub onun kodonu girdirebilirsin. Eğer alrm beyni senin orjinal anahtarının kodunu kabul ederse ortaya harika bişey çıkar ama bana olmaz gibi geliyor genede denemekte fayda var diye düşünüyorum... Dene orjinal anahtarın kodunu kabul etmezse dediğimgibi yap alarmın aynı markasının düğmeli anahtarlık şeklinde olanını alıp onun kodunu yüklet.
not: aldığın anahtarlık alarmın beyniyle aynı marka olmalı.
:good:

orjinal anahtara uyarsa öyle yapcam ya da kumandasız alarm alıp diğer alarmı netten felan satmaya çalışcam artık yorumlarınız için teşekkürler bu arada arkadaşlar ;)

Geri