Sustalı Anahtar??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Armada
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
samet, bu arada corsa anahtarı sustalı yapılmıyodu demi? bgün bi de corsa d aldım, anahtar sustalı, yedek anahtar da kumandalı. eskiyi de sustalı yapabilirmiyiz acep?

12122007.webp

land in anahtarı buymuş arkadaşlar.

....

Son düzenleme:
2003 mü???

bakalım çeşitlere ama ZOR:(...

corsanın orjinal sustalıları servislerdede var bizlerdede oluyor...
zaten opel hep aynı anahtarı kullanıyor....

olur olur;)

2003 mü???

bakalım çeşitlere ama ZOR:(...

corsanın orjinal sustalıları servislerdede var bizlerdede oluyor...
zaten opel hep aynı anahtarı kullanıyor....

olur olur;)

tamam süper. karşıya geçecem hafta sonu. kartal praktiker'in içinde bi anahtarcı vardı, yapıyorum diye yazı koymuştu. ona bi sorayım.

bu vectra c için ne kadara mal olur sustalı

corsa c lere sustalı anahtar olmuyor diyor anahtarcılar. haberiniz ola.

arkadaşım bunun arabayla bir ilgisi yokki

anahtarcı sonuçda anahtarı açıcak içinden chipini çıkartıyor yeni anahtara montaj ediyorlar

önemli olan buna uygun sustalı anahtar bulmak yada yapabilicek usta bulmak

bende o anahtarcıların yerinde olsam bilmediğim işe girmem sonuçda yanlış bir şey yaparlarsa anahtarda gider yeni anahtarda bir ton masraf bunu da biliyorlar

kendilerine leke sürdürtmemek içinde olmaz öyle şey deyip geçiriyorlardır...

yoksa anahtarlarımızın içinde markası modeli ne olursa olsun minik bir chipden başka bir şey yok onu alıp başka bir anahtarın içine montaj etmek ne kadar zor olabilirki ben okudum pek çok forumlarda bu forumda dhil yaptıran arkadaşlar var çokda memnunlarmış demekki işi bilen usta yapıyor

arkadaşım bunun arabayla bir ilgisi yokki

anahtarcı sonuçda anahtarı açıcak içinden chipini çıkartıyor yeni anahtara montaj ediyorlar

önemli olan buna uygun sustalı anahtar bulmak yada yapabilicek usta bulmak

bende o anahtarcıların yerinde olsam bilmediğim işe girmem sonuçda yanlış bir şey yaparlarsa anahtarda gider yeni anahtarda bir ton masraf bunu da biliyorlar

kendilerine leke sürdürtmemek içinde olmaz öyle şey deyip geçiriyorlardır...

yoksa anahtarlarımızın içinde markası modeli ne olursa olsun minik bir chipden başka bir şey yok onu alıp başka bir anahtarın içine montaj etmek ne kadar zor olabilirki ben okudum pek çok forumlarda bu forumda dhil yaptıran arkadaşlar var çokda memnunlarmış demekki işi bilen usta yapıyor

ne demek arabayla ilgisi yok? arabaya göre o anahtar değişiyor işte. :D forumda okuduğun şeye göre kati yorumlar yapma. 2 gündür anahtarcı arkadaşlarla konuşuyorum ben bu meseleyi. anahtarın içinde çip olduğunu ben de biliyorum, benim derdim çipi söküp öbürüne takması da değil. çipi kopyalayıp yeni anahtar yapması. yaptıranlar var. ama bu işin "iyi" bilinenleri olmaz diyor. ben demiyorum bak, "anahtarcı" diyor. :D

Geri