- Konuyu Başlatan
Burdan alışveriş yapan varmı yapan varsa neye dikkat etmek gerekir ayrıntılı anlatırım sevinirim
ebaydanmı aliexpresstenmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burdan alışveriş yapan varmı yapan varsa neye dikkat etmek gerekir ayrıntılı anlatırım sevinirim
Bende cinden aldım sadece kabını aldığınız zaman anahtar kısmını anahtarcida actirip orijinal anahtar içindeki devreyi ve çipi sustalinin içine koyup kullanıyorsun. Tanıtmaya gerek yok. Çin malı aynı sustali kablari Türkiye de 60-70 tl 10 tl de anahtar yaptırma ile Neredeyse 100 tl yi buluyor. Cinden 8 dolar 18-19 tl 10 tl de ucunu yaptırma ile 30 tl ye halloluyor. Ben cinden aldım. Zatenburada satilanda aynı ürün
Bende cinden aldım sadece kabını aldığınız zaman anahtar kısmını anahtarcida actirip orijinal anahtar içindeki devreyi ve çipi sustalinin içine koyup kullanıyorsun. Tanıtmaya gerek yok. Çin malı aynı sustali kablari Türkiye de 60-70 tl 10 tl de anahtar yaptırma ile Neredeyse 100 tl yi buluyor. Cinden 8 dolar 18-19 tl 10 tl de ucunu yaptırma ile 30 tl ye halloluyor. Ben cinden aldım. Zatenburada satilanda aynı ürün
eliexpressebaydanmı aliexpresstenmi
Astra g için sustalı anahtar kabı öneriniz var mı ? Aliexpress ebay vs. uyar mı diye tereddütteyim de. Bir anahtarcıya sormuştum sağlam olmuyor dedi. Doğrumudur ?
ben halin orda küçük bi anahtarcıda yaptırdım immoyu içine takıyorlar anahtarıda birebir çekiyorlar 30 liraya halloluyor
Ben cinden getirgidim kabın anahtarını actirmak için sanayide oto anahtar işi ile ugrasanlardan bir sonuç alamamıştım. Sakarya da iki tane oto aAnahtar işi yapan yer var ikisi de ben bunu yapamam abi çok adi bunlar dediler. Neresi adi, konakta anahtar mı kırılır diyorum, yok anahtar kırılmaz da kabı kırılıyor, sustalisi bozuluyor sonra bize geliyorlar diye yapmak istemiyor. Kardeşim ben kabı senden almadım sen anahtarı aç kabla ilgili problem olursa niye sana geleyim diyorum yok abi olmaz diyor. Ee senin sattığın kab da bunla aynı onda sorun yok mu diyorum. Onlarda aynı diyor
Şuanda alalı 5 -6 ay oldu hiç sıkıntı yaşamadım. İki üç kere düştü, kirlma bozulma yok. Çok kilitli olmadığı doğru fakat bu ürünü cinden 8 dolara aldığım için kırılsa bile umurumda olmaz birtane daha sipariş veririm. Buradan alsam 50-60 tel versem kırılsa içim acır![]()