Sürtme kazası, ne yapılmalı...

Renovatio

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Katılım
13 Ağu 2013
Mesajlar
50
Tepki puanı
0
Puanları
6
Siteyi ziyaret et
Sizin yerinizde olsam peşini bırakmam. Makasa çok karşıyım, üstelik yapan da 5 aylık ehliyet sahibi. Size bu şekilde vurmasa, hızını alamayıp masum insanları canından etmeyeceğinin garantisi var mı?

Çocuk iyi niyetliyse (makas atanın neresi iyi niyetli olur tartışılır) cebinden ödeyecek ve kaskosu delinmeyecek. Muhtemelen makasa da devam edecek. Dediğim gibi terazinin bir tarafında 3 kuruş para, öteki tarafında insan hayatı. Kaldı ki yanınızda eşiniz, çocuğunuz, anneniz, babanız olabilirdi. O şoku yaşamalarının maddi değeri var mı ?

Çocuğa ders olması bakımından %100 suçlu olduğunu kabul ettiği tutanağı imzalatın ve onun kaskosundan yaptırın.

Üstüne, aracınız da hasarsızmış. Kendinizin yada onun sigortasından yaptırırsanız aracınızın tramer kaydında hasarı gözükecek (mini onarımda gözükmez fakat hakkınız bitecek) Ben sizin yerinizde olsam aracın değer kaybına kadar söke söke alırdım.

Kusura bakmayın, gaza getirmek için yazmıyorum. Trafik bir anlık gaflete, adrenalinin doruklarına çıkıp heyecan aramaya hiç müsait bir ortam değil.

Bu yorumlarımın tek sebebi makas atılırken kaza yapılmış olmasından dolayıdır. Eğer acemi bir sürücünün, gerçekten acemiliğinden dolayı yaşanan bir kaza olsaydı helallik alarak bile olay yerinden ayrılabilirdiniz.


est. gaza gelme değil. Dikkatli olmaya çalışayın sürücüyüm ve o yüzden şimdilik şahsım tarafımdan vukuatım olmadı. Başkası tarafından başıma bu gelince ne yapacağımı bilemedim. Neyseki ufaklık kaçamaz bilgileri var. Önümüzdeki günlerde halledeceğiz inş.. teşekkürler...
 
Üst