Sürekli bu yolu kullanan arkadaşlar yardım

yılmaz85

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sorum erzincan erzurum arasındaki yol ile ilgili bu yaz gideceğim ama bir tek bu iki il arasındaki yol ile ilgili bilgim yok iki alternatif olduğunu söylediler yolla ilgli bu yol arasında sürekli gidip gelen arkadaşlarım varsa yol ile ilgili ve iki alternatiften hangisini kullanabileceğime dair bilgi verirlerse sevinirim birisi söylenenler doğruysa dağ yoluymuş sansa diye tabir edilen yol bir tane daha yol varmış giden ama ben bilmiyorum şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

?

:D

ben hep o yolu kullanıyorum :D

pardon arkadaşlar sorun vardı düzeltemedim yazıyı sonuçta böyle oldu özürdilerim bütün arkadaşlardan

Ardahan da görev yaptığım dönemlerde hep standart Erzincan-Refahiye-Erzurum yolunu kullandım başka yol varsa da bilgim yok ... :(

bende en son 4 sene önce gitmiştim ama ordaki arkadaşım o zamandan bu zamana yollarda bir degişiklik olmadıgını söylüyor.Batı şehirlerinde ki yollara pek benzemez baya bi kötü yani ama gideceksen mutlaka yanında kış lastiklerinin olması lazım.(tabi zincirinide unutma)yaz anlayışın nasıl ama nisan-mayıs gibi falan gideceksn yinede bunları unutma

tahtaravalli' Alıntı:
bende en son 4 sene önce gitmiştim ama ordaki arkadaşım o zamandan bu zamana yollarda bir degişiklik olmadıgını söylüyor.Batı şehirlerinde ki yollara pek benzemez baya bi kötü yani ama gideceksen mutlaka yanında kış lastiklerinin olması lazım.(tabi zincirinide unutma)yaz anlayışın nasıl ama nisan-mayıs gibi falan gideceksn yinede bunları unutma

Tavsiyen için Teşekkür ederim arkadaşım

mdellal' Alıntı:
Ardahan da görev yaptığım dönemlerde hep standart Erzincan-Refahiye-Erzurum yolunu kullandım başka yol varsa da bilgim yok ... :(

Bilgi için Teşekkür ederim

yılmaz85' Alıntı:
Bilgi için Teşekkür ederim
Ne demek,lafı bile olmaz;pek de yardımci olamadım aslında ... :o

Geri