süper loto(büyük ikramiye size çıksa?)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O para bana ciksin ... Soylemedi demeyin babam da dahil olmak uzere kimseyi tanimam....

Cekerim giderim amerikaya yatiririm isvicre bankasina
oradan geleni de catir catir yerim...
Bu para beni, anamı babamı tanıyamıyacak duruma sokacaksa 1 kuruşunu dahi istemem. Parasız gezerim daha iyi. Parasız ama, sevdiklerimle mutlu yaşamak en güzeli.

Kafayı Yerdim Heralde O Kadar Para Ve Ben :D

sağolun varolun :D

dinçercim siyaseti süleyman demirelden öğrendik.. zat-ı şahaneleri niğdeye geldiğinde evvela helikopterle şehrin üstünde şöyle bir turlar, yukardan vaziyete bakardı. sonrada ona göre konuşma yapardı.. yine birgün ağustosta ayında gelmiş ; helikopterle bi bakmış herkes salça kaynatıyor. aşağıya inip kürsüye çıkınca başlamış bağırmaya;
--benim niğdelim bunlarıdamı yaşayacaktı, bu azabıdamı görecekti, gözlerim kör olaydıda bugünleri görmeseydim.. BENİM NİĞDELİM KENDİ SALÇASINI KENDİSİMİ KAYNATACAKTI, BU HALEMİ DÜŞECEKTİİİ...

Adam işte böylesi bir siyasetle ne oylar aldı, ne oylar :D
:D:D:D Çok iyiymiş yaw. Salça kaynatan bulsakta ekmek arası yesek :rolleyes:

Biri helikopterden bakar, diğeri promter'den.

bizim hayaller başka bahara kaldı :D
hayırlı uğurlu olsun

12 haftadır 6 bilenin çıkmadığı ve toplam 34 milyon 150 bin liralık büyük ikramiyenin bu haftaya devrettiği Süper Loto çekildi. Bu haftaki büyük ikramiye 49,817,782 lira oldu. Şans iki kişiye güldü... Şanslı şehirler İstanbul ve Bursa oldu... İŞTE KAZANAN NUMARALAR2, 5, 29, 38, 41, 51ŞANSLI ŞEHİRLER İSTANBUL VE BURSASüper Loto 6/54 oyununun bu haftaki çekilişinde 6'yı 2 kişi bildi. Kuponlarını Bursa-Nilüfer ve İstanbul-Beylikdüzü'ndeki bayilere yatıran talihliler 24 milyon 908 bin 903'er TL kazandı.5 bilen 548 kişi 7 bin 434 TL 65'er Kr, 4 bilen 35 bin 286 kişi 124 TL 40'ar Kr, 3 bilen 847 bin 496 kişi de 8 TL 50'şer Kr ikramiye alacak.Bu haftaki çekilişte, 65 milyon 485 bin 290 TL 38 Kr ikramiye dağıtıldı.Hasılattan Türkiye'nin tanıtımı, Çocuk Esirgeme Kurumu, Olimpiyat Oyunları, Savunma Sanayii ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna 18 milyon 801 bin 9 TL 72 Kr, KDV olarak 12 milyon 402 bin 993 TL 66 Kr, Şans Oyunları Vergisi olarak da 6 milyon 963 bin 336 TL 93 Kr aktarılacak.

İkramiye sonrası işi gücü bırakmak, faizle geçinmek bence yanlış. Bu para bir şekilde üreteci olmalı. Acil ihtiyaçlar alındıktan sonra bir işletme kurup bu işsizlikte üretime geçip, işsizlere iş imkanı sağlamak daha güzel olur.

+1903:good:

3üm var yıne zengın olamadık

güzel bikaç tane ev alırım bitane yat alırım uçak helikopter istemem gerisini arabaya yatırırım 500 bg den az arabayada binmem =))

eee arkadaslar kime ne cıktı. bende 1 var ona da ikramiye yok yani kazanana katkıda bulundum bu haftada:)

full 2 kupon oynadım 3'lü bile yok..:):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri