Süper Final Sonunda Kim Şampiyon Olur ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şampiyon Kim Olur ?

• Kullanılan toplam oy
    46
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
72 milyon kişilik nüfusun büyük bir çoğunluğu fanatikce takım tuttuğuna göre eğitim işi yatar :D. En az 35-40 milyon insanı eğitime tabii tutabilecek bir yönetim varsa inanın şapka çıkartırım.

Sonuçda lig başlarken herkes playoff olacağını biliyordu. Takımını buna göre hazırlayıp, maçlara da buna göre çıkacaktı. Şimdi gs yok şampiyonluk bizim hakkımızdı, yok playoff haksızlık gibi yorumlar yapıyorlar ki bence bu tavır yanlış bir tavır. Şimdi FB şampiyon olursa haksız yere şampiyonmu olmuş olacak. Yoksa bu yılki şampiyonluk kupasını da gs mi vermemizi isteyecekler.
Neyse biz şampiyon ollım da olmazsa kupayı gs ye veririz. Malum geçen senekinide ts istiyor. Seneyede BJK ye hediye ederiz olur biter.:)

Her şeyi geçtim diyelim ki durum böyle olmadı, trabzon şampiyon beşiktaş ikinci oldu veya tam tersi. Şampiyonlar ligine bu play-off'da birinci ve ikinci olanlar mı gidecek yoksa ligde birinci ikinci olanlar mı?. Sen 34 maç yap, ama sonucu 6 maça göre belirlensin. Nerede adalet? Hadi 4 takıma maç yaptırırsın, sonunda da güzel bir kupa koyarsın olur da böyle bir yarış çok saçma.

Çoğunluk bu son maçtan sonra işin kadıköyde çözüleceğini düşünüyor, hatta maçtan sonra şampiyon olmuş gibi sokaklarda sevinenler vardı.
Birileri yanlış anons yaptı zannettim ben yine:D
Bu iş kadıköye falan kalmaz. beşiktaş ve trabzon maçlarında fener mutlaka puan kaybeder.
fark 4 puan olduğu sürece kadıköye börek yemeye gider Galatasaray.

Kupa dağıtmak hiçbir takımımızın tekelinde olan bir şey değildir. Burada bahsi geçen kupa manevi açıdan çok çok değeri olan bir kupadır. O kupayı kazanmak için bir sürü futbolcumuz ve teknik adamımız bir sezon boyunca alın teri döküyorlar. O nedenle yorumlarımızda fanatikce tavırlar takınmayalım. Burada hiç kimse GS'ya, FB'ye, BJK'a veya TS'a (finaller 4 takım arasında oynandığı için sadece bu takımlarımızı yazdım) ayrımcılık yapıldı veya yapılsın demiyor. Yetkililer bir karar almış, bizler beğensek de beğenmesek de bu sene uygulanıyor. Bu kararı onaylamak ayrı şey fanatikce yorumlar yazmak ayrı şey.

Belki yazılarımız biraz fanatikçe ama.........
Unutmayalım ki biz fanatiklik sebebi ile opel fan club üyesiyiz.
Belkide fanatiklik kanımızda var...
Sadece otomobil değil takım konusunda yada başka konularda da fanatiğiz.

Bence birbirimize saygı konusunda da fanatik olursak bir sıkıntı olmaz.

Belki yazılarımız biraz fanatikçe ama.........
Unutmayalım ki biz fanatiklik sebebi ile opel fan club üyesiyiz.
Belkide fanatiklik kanımızda var...
Sadece otomobil değil takım konusunda yada başka konularda da fanatiğiz.

Bence birbirimize saygı konusunda da fanatik olursak bir sıkıntı olmaz.
Elbette fanatiklik insanın doğasında vardır. Peki burada kaç konu Opel fanatikliği yüzünden/ kaç konu da takım fanatikliği yüzünden kapandı? Burada şimdiye kadar hiç kimse Opel'in X modeli Y modeline karşı galip geldi diye ne dalga geçti ne de aşağıladı. Yoksa öyle bir konu oldu da bizler mi göremedik ;).

Elbette fanatiklik insanın doğasında vardır. Peki burada kaç konu Opel fanatikliği yüzünden/ kaç konu da takım fanatikliği yüzünden kapandı? Burada şimdiye kadar hiç kimse Opel'in X modeli Y modeline karşı galip geldi diye ne dalga geçti ne de aşağıladı. Yoksa öyle bir konu oldu da bizler mi göremedik ;).

OPel x modeli y modeline karşı galip geldi diye bir konu olmaz ama opel mi? Renault mu ? desem yada Opel mi ? Hyundai mi? desem fanatizmi canlı canlı yaşarız gibi.......

.......Bence birbirimize saygı konusunda da fanatik olursak bir sıkıntı olmaz.

Zaten işin özü burada gizli, fanatiklik yaparken çoğu zaman istemeden de olsa o anın verdiği heyecanla saygı limitleri zorlanıyor :(.

Her şeyi geçtim diyelim ki durum böyle olmadı, trabzon şampiyon beşiktaş ikinci oldu veya tam tersi. Şampiyonlar ligine bu play-off'da birinci ve ikinci olanlar mı gidecek yoksa ligde birinci ikinci olanlar mı?. Sen 34 maç yap, ama sonucu 6 maça göre belirlensin. Nerede adalet? Hadi 4 takıma maç yaptırırsın, sonunda da güzel bir kupa koyarsın olur da böyle bir yarış çok saçma.

Bu altı maç sonunda 1. olan doğrudan, 2.olan ön eleme oynayarak gidecek ş.ligine. Euro lig için de 3. olan doğrudan 4.olan diğer dörtlü grubun birincisi ile yaptığı maçın sonucuna göre...

Ayrıca 34 maç ama puan ile.Sonuçta herkes eşit başlamıyor yarışa. Önde bitiren önde başlıyor.Belki de saçma olabilir veya bizde uygulandığı ilk sene bize abes gelebilir ama bu dünyada ilk değil.Arjantin ap. ligi; Brezilya ligi bu şekilde. Baştan da kural bu şekilde belirlendi.Şimdi sitem etmeye gerek yok bence.Çok zevkli oldu =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri