sunroof taktırmak ıstıyorum???

speedy_forever

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sunroof koymak ıstıyorum arabaya,sonradan konulan sunroof sorun cıkarır mı?kaça mal olur bılgılendırırsenız benı cok sevınırım arkdslar..

maliyetini bilmiyorum ama işçilik iyi olmazsa içine su alır yağmur yağdığında bundan eminim.iyi araştır su almaması için garanti iste.Yoksa o kadar tavanı kesitreceksin masraf edeceksin bide öyle gıcıklık yaparsa tat vermez

masques' Alıntı:
maliyetini bilmiyorum ama işçilik iyi olmazsa içine su alır yağmur yağdığında bundan eminim.iyi araştır su almaması için garanti iste.Yoksa o kadar tavanı kesitreceksin masraf edeceksin bide öyle gıcıklık yaparsa tat vermez

bu sunroof olayını nerde yaptırmamı tavsıye edersın?sen sonradan mı taktırdın?varmıydı aldıgında kardes?

Yazık etme makinaya ...

sonradan taktırılan sunroof lardan tat alamazsın bencede girme hiç bu işe gerek yokk yanii ilerde sat orjinal sunroof lu bi araba al daha iyi edersin

LND' Alıntı:
sonradan taktırılan sunroof lardan tat alamazsın bencede girme hiç bu işe gerek yokk yanii ilerde sat orjinal sunroof lu bi araba al daha iyi edersin

neden tat alamam kardes?yanı ne gıbı sorunları olur sonradan takılan sunroofun?bılgı verebılırsen sevınırım..

su damlatır hava alır hızlı gidince ses yapar başın şişer yalıtımı dogru yapılmazsa dogru düzgün tabiki bunlar yaa gercekten tam anlamıyla ustasını bulman gerek yada vazgecmen gerek:D

LND' Alıntı:
su damlatır hava alır hızlı gidince ses yapar başın şişer yalıtımı dogru yapılmazsa dogru düzgün tabiki bunlar yaa gercekten tam anlamıyla ustasını bulman gerek yada vazgecmen gerek:D

anladım kardes,cok saol...

haa bide sunroof u spnradan yaptırınca arabayı satarken bu araba takla attı dimi lafıyla cook karsılasırsın emin oll:D

Geri