Sünnet veya Düğün arabanız :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Flea_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1997 yılında 1989 Doğan 1,6 mız vardı malesef ama konvoy baya kalabalıktı düğünüm için ise kendi arabamı tercih edecegim :)

98 nissan skystar :D
Konu güzel olmuş bu arada :)

Benim de sünnet arabam amcamın mavi metalic renkli broadway ı idi :D 9 yaşındayken hiç de bakmamıştım nesi var nesi yok diye..Açıkçası seçme şansım da olsun istemezdim..Rahatsız asla olmadım..Süper zenginler ego tatmin etmek için yok sunrooftan çocuk çıkarmak, yok helikopterle, paraşütle vs indirmek, yok deveyle gelinen takı merasiminde son ikamet olarak tahta oturmak falan.. Enteresanlıklar, zıtlıklar, kutuplar ülkesi canım Türkiyem...Yazık bu memlekete

Benim de sünnet arabam amcamın mavi metalic renkli broadway ı idi :D 9 yaşındayken hiç de bakmamıştım nesi var nesi yok diye..Açıkçası seçme şansım da olsun istemezdim..Rahatsız asla olmadım..Süper zenginler ego tatmin etmek için yok sunrooftan çocuk çıkarmak, yok helikopterle, paraşütle vs indirmek, yok deveyle gelinen takı merasiminde son ikamet olarak tahta oturmak falan.. Enteresanlıklar, zıtlıklar, kutuplar ülkesi canım Türkiyem...Yazık bu memlekete

Deve deyince aklıma geldi, komşunun bahçesindeki sütçü beygirine bindirmişlerdi beni, adettenmiş :D En güzeli köy yerlerinde oluyo sünnet düğünlerinin, Çocukluğumun geçtiği Eskişehir/Seyitgazi ilçesinde çocukları motorsiklete bindirirler Mobilet veya Jawa350 olur genelde :)

Sorma kardeşim ya, bizim düğünde çerez dağıtıyorlardı çıt çıtlı poşetlerde...Şimdi bunu yapanların düğününe gidilmiyor..

Sünnette araba yoktu, sünnetten pek kimsenin haberi de olduğunu sanmıyorum :(
Düğünde Golf ve 306 vardı. Az kalsın Reno 12 Sw düğün arabamız oluyordu :)

95 model dogan s vişne çürügü ne arabaydı :):)
evlilikde olur inş bir M5 :D

87 yılıydı. ve ben faytonla gezmiştim :)

Sünnetimde babamin opel kadett
Ile şehrin yarısını, diğer yarısını da koşarak yani kaçarak gezdim :D

Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.

Düğün arabası MeganeII idi, 2005 yılında bayağı şekil bir araçtı o zamanlar.

Geri