Sun-pet akaryakit

Belki tabela yenilenmemiştir :D:D

opet'in mazotunu bedava verseler almam.

gerçekten neden ki aslında en iyisi total gibi ama daha sık opet alıyorum po'ya göre çok daha iyi gibi...

dizelde pek denemeyin bence hele ki multijet-cdti nazik motorlardır:)

gecen sene 1.3 Multıjet dobloyla memlekete gırerken cok tanıdık marka olmayan bır yerde depo fullettık yemın ederım aracın benzını bıtsın dıye dua eder olduydum araç yokus cıkmıyor duz yollarda ıse basmıyordu mazota ne kattılarsa ıcımden cok sövdüm oraya ama neye yarar

hayatımda bir sefer opetten euro dizel aldım, araba yırtınıp gidemiyordu. sanki arkasından bir şey çekiyor gibi.
hemen üstüne shell doldurup o mazotu bitirdim.
çok titiz ve seçiciyimdir özellikle mazot konusunda. hep shell kullandım ve sahiplerini tanıyıp güvendiğim hep aynı istasyonlardan aldım. bir şikayet yaşamadım. taki bir gün shell'e kızıncaya kadar.
yazın yine benzin ve mazota sık zam geldiği aralar depoyu fulleyeceğim baktım petrol ofisinden; bp 10, shell 20 krş. pahalı bende kızdım parasından değilde sırf protesto olsun diye 30 krş ucuz olan ve markasına güvendiğim opetten depoyu doldurup şehirler arası yolculuğa çıktım.
sağolsun benim düldül mazotu beğenmedimi anında belli eder ve etti de.

3.28 diyo arkadaş 3.68 değil
:(bugün gittim dedim bi 30 tllik alalım adama dedim ki pompacıya abi tabela yanlışmı dedim:)adamda benzini biz 3senedir satmıyoruz demesinmi 15 km gttim sövdüm adama dönene kadar :)bari tabelayı kaldırın

Geri