subaru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
lnd' Alıntı:
teşekkürler ilgin için baktımda veriler 0-100 km 13.7 diyor fazla yaa agır kalkıyor yaramaz bize bu araba ama cok tatlı durusu filan :o

Yeni Astra'yı kassan 105'ten 110'a anca çıkarırsın ama japon arabaları öyle değil.Eğer çok istiyorsan bu arabayı rahatlıkla +120bg'e çıkartırsın...

Bu arada uygun fiyatlı ve performansı da gayet tatmin edici bir araba arıyorsan Colt CZT'yi düşün.Ben bi satsam arabayı gidip ondan alacam direkt.Fiyatı 34.000.-36.000 YTL arası ve araç 150bg turbo...Mitsubishi sonuçta, Evo'nun soyundan ;)

1.5 olmasına ragmen fazla yakan bir araç biri bana 9.5 ,11 litre yaktığinı soyledi.ayrıca opel gibi bol parçası da yok

gokalp' Alıntı:
imprezanın soyundan değil ta kendisi ama :) 30.000 ytl ye 1999-2000 model wrxler war

Eh be abiim siz de suyunu çıkardınız olayın :) . Senin söylediğin araba 6-7 senelik ve +100.000 km'de ve adamın ciğerini söker benzin bakımından.Ben hiç değilse makul bir öneriyle gidiyorum, üstelik arabanın sıfır fiyatı bu...

skyeye' Alıntı:
Eh be abiim siz de suyunu çıkardınız olayın :) . Senin söylediğin araba 6-7 senelik ve +100.000 km'de ve adamın ciğerini söker benzin bakımından.Ben hiç değilse makul bir öneriyle gidiyorum, üstelik arabanın sıfır fiyatı bu...

:alkis: :alkis: :alkis:

Geri