- Konuyu Başlatan
sonunda bitti. sabah döşemeci aradı ve pandizotun hazır olduğunu söyledi aldım geldim bitmiş hali ekte yorumlarınızı bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katılıyorum benimde içime sinmedi. hatta o kadar sinir oldumki hafta sonu istanbula gideceğim bir sonra hafta döneceğim döndüğümde komple söküp macun zımpara ve boya çekeceğim döşeme iptal olacak en hoşu böyle olacak herhaldebence döşemeciye kadar olan işler çok güzeldi ama döşemeci sanki biraz özensizmi çalışmış.Keşke tamamını kendiniz yapsaydınız.Eminim daha güzel olurdu. Güle güle kullanın
tşklerGuzel olmus gercekden tebrıkler![]()
Akşam taktim denedim ses güzel ama yükselince zinlama yapiyor hava deliklerini açmadim acaba içindeki basinç geri tepiyor ondan yapiyor olabilirmi
olabilir..
katılıyorum benimde içime sinmedi. hatta o kadar sinir oldumki hafta sonu istanbula gideceğim bir sonra hafta döneceğim döndüğümde komple söküp macun zımpara ve boya çekeceğim döşeme iptal olacak en hoşu böyle olacak herhalde