25 Tem 2008 Konuyu Başlatan #11 H halcon_negro Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Kas 2006 Mesajlar 396 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Kaç saat sürer (ortalama hızla 90-100)?
25 Tem 2008 #12 bugraGT Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Kas 2006 Mesajlar 3,755 Tepkime puanı 0 Puanları 0 güncel haritadan baktıgım kadarıyla 3-KONYA,Höyük,Bağkonak'tan(1.rotada Bağkonaktan Eğridir Gölünün yukarısından ) Eğridir,ISPARTA dinar,denizli muğla ilk rotada egirdir gölü üzeridne virajlar görünüyor ondan dolayı başlar 2. rotadan gerisi 1. rotadan bi karışım sehirler arası otobüsler denizliye ugruyor yolu daha güzeldir herhalde haritadada daha geniş çizmişler marmariste iyi tatiller ilk defaa bu sene gittim çok begendim güzel yermiş
güncel haritadan baktıgım kadarıyla 3-KONYA,Höyük,Bağkonak'tan(1.rotada Bağkonaktan Eğridir Gölünün yukarısından ) Eğridir,ISPARTA dinar,denizli muğla ilk rotada egirdir gölü üzeridne virajlar görünüyor ondan dolayı başlar 2. rotadan gerisi 1. rotadan bi karışım sehirler arası otobüsler denizliye ugruyor yolu daha güzeldir herhalde haritadada daha geniş çizmişler marmariste iyi tatiller ilk defaa bu sene gittim çok begendim güzel yermiş
26 Tem 2008 Konuyu Başlatan #13 H halcon_negro Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Kas 2006 Mesajlar 396 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Teşekkürler