Su Kesintisi

Bir üye olarak fikrimi söyleyeyim..Bence gayet faydalı ve iyi niyetli bir konu...Kendi adıma çok teşekkür ediyorum sana...

Kesinti Haberleri için ayrı ayrı başlık açmanın gereksiz olduğunu düşündüğüm için, Kesinti Haberi geldikçe sizlerle paylaşmak için Cevap şeklinde konunun sonuna ekleme yapıyorum...

Susuz kalmamanız ve gerekli tedbirleri almanız için bu bilgileri sizinle paylaşıyorum, Eğer bu yaptığımın gereksiz olduğu düşünülüyorsa, moderatör arkadaşlar özelden bir yazı gönderirse sevinirim...

İlgi ve alakanız için teşekkürler.Kimsenin şikayetci olucağını sanmıyoruz.Bu konular hakkında bize bilgi vermeye devam ederseniz bizi mutlu edersiniz.

Bu konular hakkında bize bilgi vermeye devam ederseniz bizi mutlu edersiniz.

Elimden geldiği kadar, tarafıma ulaşan bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim... Anlayışınız ve Desteğiniz için teşekkürler...

29.05.2007 Su Kesintisi

SU KESİNTİSİ

Kağıthane Arıtma Tesislerimizde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle, 29.05.2007 Salı günü 10:00 – 22:00 saatleri arasında 12 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir.

Su alamayacak bölgeler:

Kâğıthane, Sarıyer, Şişli, Gaziosmanpaşa, Eyüp, Beyoğlu, Bayrampaşa, Fatih (sahil kesimi hariç), Beşiktaş(sahil kesimi hariç) Eminönü ve Esenler’in bir kısmı.

Sayın OPELİM.NET üyelerine önemle duyurulur.

ciddi ciddi bakımmı var tasarrufamı gidiliyor?

Mustafagokay;

Acaba ankara askide calışan bir arkadaşınızıda site üye etsek nasıl olur:)

Opelim.net farkı :)

Eyvallah Mustafa kardeşim..

ilgi alaka ve paylaşımına teşekkürler..

SU KESİNTİSİ

Kağıthane Arıtma Tesislerimizde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle, 29.05.2007 Salı günü 10:00 – 22:00 saatleri arasında 12 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir.

Su alamayacak bölgeler:

Kâğıthane, Sarıyer, Şişli, Gaziosmanpaşa, Eyüp, Beyoğlu, Bayrampaşa, Fatih (sahil kesimi hariç), Beşiktaş(sahil kesimi hariç) Eminönü ve Esenler’in bir kısmı.

Sayın OPELİM.NET üyelerine önemle duyurulur.

Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler abicim...

Geri