su kacirmasi?basina gelen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serky14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gecmiş olsun..su kacagı iki ay önce benide epey ugrastırdı yakalasık bin ytl masrafla halloldu.önce hortumlar dedik tamamı yenilendi kacak devam ediyor gözle görülür kacakta yok aradan bir hafta gecti bizim radyatör patladı ooooh bee dedim.yoksa üst kapak actıracaktım.sana tavsiyem kacak yapacak yerleri iyice kontrolden gecirt.ikidebir sanayiye gitmek zor iş.. yok ordandı yok surdandı aractan sogutuyorlar adamı.

Arkadaşlar bu radyatör kaçagı sorunu benim araçta'da var.Bir ara şöför konsolunun altını su basıyordu.Kalorifer hortumlarını değiştirdik sorun kalmadı.?Ama radyatör'den kaçak devam ediyor ; acaba problem ne olabilir.?Egzozdanda su atıyor bir ilgisi olabilirmi.?

yardımlarınızı bekliyorum.

egostan su atıyosa contan yanmış olabilir.

Arkadaşlar bu radyatör kaçagı sorunu benim araçta'da var.Bir ara şöför konsolunun altını su basıyordu.Kalorifer hortumlarını değiştirdik sorun kalmadı.?Ama radyatör'den kaçak devam ediyor ; acaba problem ne olabilir.?Egzozdanda su atıyor bir ilgisi olabilirmi.?
kalarifer radyatörünün sağlam olup olmadığını kontrol etseydiler daha iyi olurdu kalarifer hortumların contası ndanda kaçırabilir motor sıcakken çalışır halde kontrol edilirse daha sağlıklı tespit olur bağlantılarından kaçak yoksa radyatör değişecek eksozdan gelen suyla radyatör suyun alakası yok forumdan ve ustaların sölemesine istinaden aracın eksozdan az su gelmesi normal diye biliyorum radyatörü hallettikten sonra su eksilmesi varmı ona bak eğer yoksa sıkıntı yok

Geri