su kacagını buldum.yardım!!!

cotaliusman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadslar kurban bayramınız mübarek olsun.aracım 97 vectra cd uzun suredir su eksiltiyordu son zamanlarda arttı.hiç hararet yaptırmadım radyatörün yan tarafındaki plastik ile metalin birleştiği yerden kacıyor kafama takılan ise rölantideyken kacırmıyor 4-5 bin devire geldiğinde fışkırmaya baslıyor.acaba contamı yanık desem motorun calısmasından cekısınden memnunum saat gibi calısıyor.yağda bozulmada yok.acaba radyatörü değistirsem contada problem varsa mutlaka baska biryer patlayacak sorun contadaysa nasıl anlarız.konuyla ilgili forumları inceledim ama bunun en basit yolu hangisi acaba mesela eksoz manifotunu söksek belli olurmu.arac 151000 km de daha önce motor hic sökülmedi değerli ustalar yardımlarınızı bekliyorum.iyi bayramlar.

Son düzenleme:
raadyatöru muhakak değişmelisin plastık oldugu ıcın tamırıde mumkun değil. o bırlesme yerınden fıskıracak sekılde kacırmaması lazım çatlak felan olmasın?anaormal bı durum yoksa contata bırsey oldugunu snmıyorum

radyatörü orjinalmi yoksa yan sanayimi alayım yan sanayi hangi marka alayım birde fiyatları hakkında bilgi albilirmiyim.

tabıkıde orjinal al.lafımı olur.yansanayi senı yarı yolda bırakır:D

bende de aynı problem oldu 2 sene önce..plastikte kılcal çatlak vardı ve dediğiniz şekilde su kaçırıyordu.radyatör tamircisine gittim ve o bölümü söküp elindeki bakırdan işlenmiş parçayı taktı, 40 ytl ödedim, o zamandır problem yok...

radyatörün plastik olan yerleri çürümüş yenisini taktık sorun halloldu 550 ytl bayıldım orjinal parca.

Geri