Stop etme

erhan bozok

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrhb arkadaşlar, vectra b marka aracımda sıralı sistem brc marka lpg vardır, benim sorum yolda normal olarak gidiyorum fakat durunca veya giderken boşa atınca aracın devri düşüp çıkıyor ve stop ediyor, acaba nedendir anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim, birde durunca dreksiyonu tam sağa veya sola cevirince devri düşüp çıkıyor

mrhb arkadaşlar, vectra b marka aracımda sıralı sistem brc marka lpg vardır, benim sorum yolda normal olarak gidiyorum fakat durunca veya giderken boşa atınca aracın devri düşüp çıkıyor ve stop ediyor, acaba nedendir anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim, birde durunca dreksiyonu tam sağa veya sola cevirince devri düşüp çıkıyor

Kelebegi ve kanallari temizle,resimde isaretli roland ayarlayicisini sök benzinle icini temizle,
insallah problemin biter

Ekli dosyalar

• opel.webp
    opel.webp
    18.1 KB · Görüntüleme: 56
yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim, acaba başka yerden de yapabilirmi, eğer yaparsa baktırmışken hepsine baktırayım,

Yok türkcem zayif kusura bakma o resimdeki parcanin kanallarini temizlet,o isaretli parcayi kontrol ettir temizlet yeter eger bozuksa degistirilir iyi usta anlar...baska bir hata olmaz sanirim.. ha birde o kelebegin oldugu parcaya giren ince hortumlara baktir catlak yirtik varmi yalnis hava cekmesin.bunlar opelin tipik basit hastaligidir.
saygilarimla

Son düzenleme:
yok özür dilerim öyle demek istemedim yanlış anlaşıldım, teşekkür ederim

Mocan otogaza git derdine ilaç olsunlar.

Selamlar,

mocan otogaz izmirdemi

Sn Erhan Bozok

aracınızın sorununu çözebiliriz. Servisimiz Ankara'dadır. muhtemelen devir sinyali veya kontak sinyali ile ilgili bir sorun aracı görüp sorununuzu çözüme kavusturabiliriz

iyi günler

adresimiz
ivedik organize san böl. melih gökçek bulvarı altın örnek san sitesi 564 sok no 60
394 7222

adresimiz
ivedik organize san böl. melih gökçek bulvarı altın örnek san sitesi 564 sok no 60
394 7222

Eger araba ariza isigi yanmiyorsa...vede gazdan cekince stopa kacar veya roland salantili olursa sence devir sinyalimidir
:(
O aracin karbüratörü pis, ve kelebek yanlarindan yalnis hava almasindan,birde roland reglerinden degilmidir?o resimdeki isaretli parcadan...hani sorayim dedim de....;)

Geri