stop boyama?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vectrali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vectrali

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar dün büyük bi marketten transparan kırmızı stop boyası aldım.vectra b nin stoplarını dıştan tamamen mi boyayayım yoksa sadece beyaz yerlerini mi? içten mi, dıştan mı hangi şekil yapsam daha iyi olur. benim düşüncem stopları söküp evde kimse yokken blaşık makinesinde yıkamak :D sonra polisaj makinesi ile pasta cila yaptıktan sonra dıştan boyayı uygulamak. görüş ve önerilerinizi bekliyorum saygılar....

Bence temizledikten sonra tamamen boyamak daha mantıklı olur. Hani stopun rengi ile boya rengi arasında ton farkı varsa belli olmaması açısından. Bir de içten boyasanız daha iyi olmaz mı dıştan boyadığınızda zamanla yıpranabilir boya...

içten de düşündüm ama her ampülün yuvası kanal kanal olacağı için içine boyayı sıktığım zaman bide sprey boya olduğu için oranı ve dengeyi ayarlayamamaktan korkuyorum...

İçeriden boyanmaz arkasını sökmek gerekir. Pasta cila yapacaksanız yıkamaya gerek yok. Ayrıca bulaşık makinesinin sıcağı stopları eritebilir. Boyada zarar görmez pek. Ben 3 sene önce sinyali siyaha boyadım hala aynı şekilde duruyor.

yaklaşık 2 sene önce benimkinin sinyal kısmını dıştan siyaha boyamışlar tabancayla 2 kat atmışlar hala kabarma dökülme vb yok.

ben fantezi olsun diye 40-50 derecede yıkamayı düşünüyorum blaşık makinesinde :D içleri temizlensin diye..

ali kardeş sen bi yap da hele bide resim çek yolla. merak ettim şimdi :)

Son düzenleme:
güneşte solma yapabiliyor bende corsa vardı onunkileri boyamıştım sonradan soldu pek bir şey kalmadı aldığım marka presto mu neydi tam hatırlamıyorum...

arkadaşlar peki normal bir sprey boya alıp iki kat vursak iç yada dış taraftan nasıl olur ? opel astra g var bnde.araç beyaz renk acaba stopları kırmızıya mı boyasam :confused:

ali kardeş sen bi yap da hele bide resim çek yolla. merak ettim şimdi :)

şu an finallerim var 10 gün sonra eve gidince yapıcam :D resimleyerek foruma koymayı düşünüyorum :D

Geri