Arkadaslar stickerları bir arkadasım yapacak APO-GSI16V nickli kardesim sticker istedi ben de baska isteyen varsa hepsini toptan yaptırayım dedim siparis arttıkca fiyat düsecektir simdilik fiyatlar tam belli olmadığı için fiyat yazmıyorum ama sticker boyutuna göre 5 -6 tl gibi bir fiyat olacagını tahmin ediyorum stickerları basacak arkadasla akşam konusup kesin fiyatları yazacağım. Elimdeki modelleri ekleyeyim sizin elinizde ya da aklınızda başka modeller varsa onlar da yapılabilir...
Not: Stickerları sadece isteyenlerin işi görülsün diye yaptıracağım ticari olarak benim bir beklentim yoktur zaten yapan arkadas antalyada oturuyor isteyenlerin adresine gönderecek.
Başka aklınızdaki modeller de yapılabilir arkadaşlar, german style sticker lar olabilir, vantuzla cama yapıştırılan arabada bebek var tarzı modeller de yapılabilir...
Not: Stickerları sadece isteyenlerin işi görülsün diye yaptıracağım ticari olarak benim bir beklentim yoktur zaten yapan arkadas antalyada oturuyor isteyenlerin adresine gönderecek.

Başka aklınızdaki modeller de yapılabilir arkadaşlar, german style sticker lar olabilir, vantuzla cama yapıştırılan arabada bebek var tarzı modeller de yapılabilir...
Son düzenleme: