Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar arabama resimdeki gibi bir sticker yaptırmayı düşünüyorum ancak çizim olmadan kimse uğraşmıyo internette de bi şey bulamadım çizimi bilen varsa yardımcı olabilirmi ?
istanbulun hangi yakasındasınız bilmiyorum ama bostancıda bir yer var sticker yapımında bayılık aldılar sanırım maxxcar bostancı e5 ten bostancı koprusune giriyorunuz ilk sağ yapıp yolu sağa koprunun altına dogru takıp edin tam karsınıza cıkacak umarım yardımı olur iyi aksamlar
arkadaşlar arabama resimdeki gibi bir sticker yaptırmayı düşünüyorum ancak çizim olmadan kimse uğraşmıyo internette de bi şey bulamadım çizimi bilen varsa yardımcı olabilirmi ?
Dostum aradığın imaj budur. Etiket basımı yapan yerler senden Vectorel Grafik dosyasını istemişlerdir çünkü jpg dosyasından kesimini yapamazlar. Mailini özelden gönderirsen etiket basımına uygun vectorel grafik dosyasını göndereyim.
Dostum aradığın imaj budur. Etiket basımı yapan yerler senden Vectorel Grafik dosyasını istemişlerdir çünkü jpg dosyasından kesimini yapamazlar. Mailini özelden gönderirsen etiket basımına uygun vectorel grafik dosyasını göndereyim.