stepne hırsızlığı...

mavim1974

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Dostlar, bu sabah esenler-karabayırda misafir bulunduğum evde arabamın (2008 astra sedan dizel) kelebek camını kırıp stepnemi ve ogs cihazımı çalmış şerefsizler. karakola gidip zabıt tutturdum, yarın servise götüreceğim arabamı.

Kelebek camını kaskonun karşılayacağını biliyorum, acaba stepneyide karşılarmı? daha evvel başından geçen varmı?

Ayrıca ogs cihazımın akıbeti ne olacak?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Geçmiş Olsun,Stepne de arabanın ayrılmaz bir parçası oldugu için,Kasko nun karşılamasını gerektiğini düşünüyorum.OGS için ise yapacak bişey yok diye biliyorum, umarım içinde fazla kredi yoktur.Belki OGS için de çözüm vardır ama ben duymadım açıkcası...

gecmıs olsun karabayırsa normaldır durum

anlamadığım nokta hadi ogs yi aldın da stepneyi napcak....

harbıden degısık bı hırsızmıs

geçmiş olsun arabayı götürmediler dua et bence...

geçmiş olsun başlıgı görünce herhalde alta bulunan stepnelerdendir diye düşündüm

ama konuyu okuyunca anlam veremedim siyah sac jant için hırsızlıga degermi?

ogs yi nasıl kullanıcak ? plakaya özel değilmi ogs?

geçmiş olsun dileklerinize çok çok teşekkür ederim dostlar...

biraz araştırdımda, stepne hırsızlığı çok yaygınmış, her şehirde şebekeleri varmış.
sabah üçyüzlü karakolunda benim gibi 3 araba daha vardı, biri bora, diğerleri astra, diğerlerinde alarm varmış, kelebeği kırıp kaçmışlar, bu sabah servise bıraktım arabayı, stepneyi kasko karşılıyormuş, olan bizim ogs ye oldu :)

stepneyi bagajdanmı almışlar yoksa arabanın içindemiydi? bagajdan aldıysa bagajı nasıl açmış?merkezi kilittenmi?

Geri