STaR pet ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sting

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar bugun Küçükçekmece de bulunan star pet in önünden geçerken 95 oktsn benzinin 4.91  olduğunu gördüm maşallah sıra Kars borsa gibiydi bende kısmet olursa Perşembe Adana'ya gideceğim yakıtı buradan fullesem nasıl olur diğerleri ile arada 18 krs fark var. Buradan yakıt almış olanlar nasıl oluğu hakkında fikir verebilir mı

Ynt:

Abi burda kimse almaz hileli oldugunu soyler herkez. Ayrica arkadasin benzinli aracina dizel koydular bir kerede. Personeli tam bir fiyasko. Uzun yol yapacaksin madem Shell'den sasmamani oneririm.

Ynt: STaR pet ????

10 tl için yolda kalma riskini almayın.

Sting link' Alıntı:
Arkadaslar bugun Küçükçekmece de bulunan star pet in önünden geçerken 95 oktsn benzinin 4.91  olduğunu gördüm maşallah sıra Kars borsa gibiydi bende kısmet olursa Perşembe Adana'ya gideceğim yakıtı buradan fullesem nasıl olur diğerleri ile arada 18 krs fark var. Buradan yakıt almış olanlar nasıl oluğu hakkında fikir verebilir mı
Ucuz etin yahnisi olumu eser.

Sting link' Alıntı:
eser burda adapazarındada var ben kullandım bı yan etkısını gormedım kullanmadan once prospekturunu okumanı tavsıye ederım  :D ben oyle yaptım

CALİBRA BG link' Alıntı:
eser burda adapazarındada var ben kullandım bı yan etkısını gormedım kullanmadan once prospekturunu okumanı tavsıye ederım  :D ben oyle yaptım
Nerde yazıyor bu ya :)

sohayli link' Alıntı:
10 tl için yolda kalma riskini almayın.
Yolda kalma ısı benzinli araçlarda olma ihtimali cok az dizel olsa anladım da benim düşündüğüm yakıtın yanma yüzdesi yuksekse birşey fark etmez digerleri ile aradaki farkı. Sekilde kapatır

BÜLENT link' Alıntı:
Ucuz etin yahnisi olumu eser.
Depoyu fulleycek forum daslsr aranıyor :)

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Abi burda kimse almaz hileli oldugunu soyler herkez. Ayrica arkadasin benzinli aracina dizel koydular bir kerede. Personeli tam bir fiyasko. Uzun yol yapacaksin madem Shell'den sasmamani oneririm.
Bakalım uzun yolda PO Opet yada Shell koyarım araca

Ynt:

Sting link' Alıntı:
Bakalım uzun yolda PO Opet yada Shell koyarım araca
eser okadar ınsan kullanıyorsa bence bışey olmaz doldur gıtsın depoyu ama mazot olsa dandırık petrollerden alma derdım o zaman

Geri