staplize+kamyon+sıçrayan taşlar = ÇATLAYAN ÖN CAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çıkma camda bulabilirsin belki...

Benimde başıma bugün geldi istanbul yolunda ilerlerken batıkent köprüsünden aşağı inerken direk yukardan cama mıcır tanesi düştü camı çatlattı zaten şaşmaza gidiyordum kaskoda olunca direk değiştirdim.Başta nokta kadardı ama cam sıcağı yiyince iyice çatlak büyüdü.Senikide ileride büyür senin aracın camından çok var piyasada rahat bulursun

Kaskon yokmuş .
yapacağın bulunduğun yerde veya yakın çevre illerde oto king merkezi var ise gidip onarımını yaptırman. Çok şahane yapıyorlar, bir sakıncası da yok yerini bilmeyen bulamaz.
geçmiş olsun.:(

geçmiş olsun

arkadaşım ön camı komple değştir kaskon varsa bedava değiştiryolar kaskon bozulmuyor.

ciziyolar elmasla sanırım o yolada başvurabilirsin ama ne kadar sağlıklı ve estetık olur bilmem birde cam tamirinden bahseden bi radyo reklamı duymuştum sanki onuda bi araştır istersen

sinir bozar o . değişdireceksiniz baska care yok. çatlağın uzaması durdurulur.

2004 astra hp daha bugün ön cam yetkili serviste değişti aracın kaskosu var, toplam 560 lira masraf çıktı. aracı anlasmalı otocam servisinde yaptırmadığım için 100 lira ben ödedim...
ama tavsiyem yetkili serviste orjınal cam taktırın aradaki farkı ödeyerek

...

Son düzenleme:
gecmis olsun arkadasim benimde gecen ay tas sicradi otoyolda sadece tr de olmuyo avrupadada cok oluyo böyle seylerer daha önce cam tamiri oldugunu görmüstüm bir firmada sordum yapiyorlarmis simdi bayagi yerde var türkiyede de var ama catlagin ne boyutta olduguna bagli birde dikkat et fazla bekleme yoksa büyür gider 50 euroya yaptirdim ama eminim daha ucuzdur türkiyede benimkinde oyuk olusmustu yani yapiyolar tamir hallet hemen

Geri