staplize+kamyon+sıçrayan taşlar = ÇATLAYAN ÖN CAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dnanor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar.dün gece cama gelen bir iki taş parçası neticesinde ön camda çatlak oluştu.bu çatlak damar halinde ama kırılacak gibi değil.sanki içten çatlamışta dışta bir şey yokmuş gibi.ne kamyonmuş ama ya.sıçrayan taşlardan birtaneside resmen camı başka biryerden oymuş valla.sizce ne yapabilirim.kasko yok.yenisinimi takmalıyım yoksa onarım falan olur mu?bu kouda bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfen.

onarım yapıyorlar diye biliyorum ama bulunduğunuz yerde yapacak camcılar varmı bilmiyorum doğrusu,çatlak daha büyümeden biran önce araştırıp onarttırırsan iyi olur...

Bence risk açısından yeniletmende fayda var.İleride seyir halindeyken başka bir problem olursa sonuçları ne olur bilinmez...

Tamir ettirsende neredeyse yeni cam kadar masraflı olur. Bence yeni bir cam taktır.

Kaskon varsa ve kaskonda cam kırılması klozu varsa ve de sigorta şirketin cam kırılmasını hasarsızlık bozması yönünde ele almıyorsa (birçok sigorta şirketi senede bir seferliğe mahsus cam değişimini ücretsiz ve hasarsızlığı bozmadan veriyor) başka yollardan bedavaya yapabilirsin!!!!!!!!. Pek etik bir hareket olmaz ama senin maddi durumuna bağlı bir öneri sadece. Nasıl yapılacak dersen de anladın sen onu!!!!!!

geçmiş olsun benim de camı kırdı taş.cam fiyat 220-250 arası...Ama vectra nın camı astra farklı olabilir.Ben bu kırık şekilde kasko yaptırdım camı oradan degişecem.Kasko 1.000 ytl.taksitle yapılıyor.Böyle araç kaskolu oluyor fiyatta 750 ye geliyor:) :D
not:bu cam fiyatları yetkili servis fiyatları degildir.

ülkemin içler acısı hali. aceba aynı yol avrupada var mı..:cry:

astra camı 160 ytl gibi bişiy degiştirmek iyidir ama iyisinden olmalı

teşekkürler.bakalım nereye kadar dayanacak.ama dediğim gibi durum o kadarda kötü değil yani.

kötü değilse gözünede batmıyosa kalsın az para değil sonuçta zaten tr şartlarında araç sahibi olmak gereğinden çok masraflı

Geri