Spor Sürüş Modu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkese selamlar tüh ya benim araç 98 sport modu sadece vitesle sınırlı sanırım.

valla ben fotolarna baktım ama o tuşu göremedim...

arkadaşlar gerilim yapmışsınız ne gerek var:) ewt göksar kardeşim bende 2005 yılında odakta astra test sürüşü yapmıştım o araçtada sport tuşu vardı hatta adam denetmişti ama ben tırstığım için yavaş gidiyodum sonra adam kapattı sport modu:D herneyse başlığı ilk okurken kullandığım astranında lüks bi model olduğunu hatırlayarak heee dedim demekki sadece cosmolarda var bu sport tuşu..ama ezgene nickli üye bize öle olmadığını gösterdi..doğrusunu öğrendik iyi oldu..yaw ben bile gördüm fotoda sport tuşu olduğunu sen nasıl görmedin göksar:D heralde dalgınlığa geldi.. neyse herkese saygılar...

AMAN ALLAHIM harbiden de varmış yaw:((( ee bizde sadece bizim araba özellikli sanıyorduk:)) kusura bakma ezgene..

meftun önce başka bi foto vardı telefonluk dahil görünen geniş bir alanı kapsayan bir foto ondan gözümden kaçtı demekki..

sen öle diyosan öledir gökhan.. yalnız şimdi senin için araştırma yapıyorum netten ,iki resim arasındaki 7 farkı bulun tarzı şeyler bulup seni teste tabi tutucam:p testi geçemezsen arabaları değişiriz ona göre:p

evet aynen sport moduna basınca araba vectra otomatik diyeyim 1996 model otomatik vites üstündeki butonu basıyorum (km 140 da iken )araba air an motor sesi degişiyor ve araba vites degiştiriyor ve araba bir canavar oluyor önü şahlıyor yırtıyor kızıyor manyaklaşıyor yanından geçtigi arabaları dalga geçiyor sanki HARİKA BİŞEY OLUYOR .EGER SİZLERDE OLMUYORSA SERVİSE GİDİN....

Konuda 4 SENEDEN SONRA amma hortlamış ya :):)
sağol uzman270 :)

millet bildiğin sport tuşu yüzünden birbirine gidecekmiş. Uzman öyle bi anlattınızki gözlerimi kapattım yaşadım olayı :D

Geri