Spor Sürüş Modu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G

Gökhan_55

Bilgi Girilmemiş
Arkdaşlar ,

Aracimi Bu Moda Aldiğim Da Ne Gibi Dğişiklikler Oluyor Söyler Misiniz? Suspansiyonda Hissedilir Fark Oluyor Ama Başka Değişin Durumlar Oluyor Mu?

direksiyonda da değişiklik yapıyor diye okumuştum tanıtımlarda

vites değişimleri yüksek devirlerde oluyor yani araç devirleniyor

arkadaşlar tam emin değilim ama bu sistemin aldatmacadan başka bişe olmadığını duymuştum tabi dediğim gibi emin değilim

yok yok aldatmaca olmadığı bir gerçek çünkü süspansiyon inanılmaz fark ediyor... ama başka nelere etki ediyor onu bilmiyorum

süspansiyon ve direksiyon tepkisinin sertleşmesi önemli bir fark bence
kandırmaca değildir,hissediliyorsa
manuel vites galiba gökhanın arabası,devirle ilgili bişey değişeceğini sanmam

evet manuel ben bu durumda sadece süspansiyonu hisediyorum araba sanki makaslı gibi en ufak çukuru dahi hissettriyo spor sürüş açıkken

otomatik viteste bu tuşa basınca aniden bir vites düşüyor araba devirleniyor ve vites geçis mesafeleri uzuyor

arkadaşlar tam emin değilim ama bu sistemin aldatmacadan başka bişe olmadığını duymuştum tabi dediğim gibi emin değilim

süspansiyon sertleşmesi aldatmaca oluyorsa aktif süspansiyon sistemleri üzerine yapılan bütün çalışmalar fos demektir. Kapalı çevrim süspansiyon sistemi ile kütle-yay-damper sönümleme durumu kontrol edilir. Bu konu bir çok kişi için makale - tez - doktora - gibi alanlarda çalışma ve tasarım konusu olmuştur. Teknik bilgisi olmayan biri kolayca böyle şeyler için "para tuzağı" diyebilir. Ama mühendislik yalan söylemez.

gaz pedalına verdiği tepkide farkılılaşıyo diye biliyorum

Geri