Spor Sürüş Modu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uzman mevzuyu hortlatıp koparmış vallahi açıklama mükemmel doruklara ulaşmış resmen :D

evet opel vectra 1996 model b kasa otomatik şanzıman 140 km hızla giderken vites üstündeki butonu basın...eger araba bir an eksoz sesi yarış arabaları gibi gerip çok hoş ses çıkarıyor ve canavarlaşıyor hiç bir arabayı yol verdigini görmedim km telimi sona zorlamıştır 265 hıza anlık ulaşmıştır bu zamana kadar hiç bir araba beni geçemedi 5000 sel mercedes bile dayanamadı anında yidi saygılarımla

neler oluyor bu forumda son zamanlarda böyle:D
otomatik şanzmanda s tuşu alt üstü en fazla 2 vites yukarı atar.öyle 500sel mercedes yiyecek birşey olmaz yani.
diyerek tartışmaya dahil oluyor ve fitili ateşliyorum:P

uzman naptın yahu :D bendede o tuş var ama öyle bişey yaşamadım alt tarafı vites arasını uzatıyo yüksek devirde vites atıyo 500 sel i nereye geçiyosun arabanın çapı belli 500 sel in çapı belli adam kullanmasını bilmiyodur. Bende insignia yı delirttim adam yanıma gelemedi adam ama şöför şöför değildi :D

bende 2008 otomatik astra vardı sport tuşuna basınca araba ön kaldırır gibi şahlanıyordu fark etmiyor diyene inanamayın müthiş değişiklik oluyor yolda giderken tuşa basınca koltuğa yapıştırıyor insanı

bu forumda yakında bugattiyi geçtim diyen çıkarsa şaşırmam şahsen :D

Vallahi fatih :D ne oluyo yahu

dizel focusu olan bir komşum aracımı merak etti çevre yolunda bir tur attık spor modda biraz gösteri yaptım. Evin önüne geldiğimizde ben bu aracın yanına yaklaşmam dedi:D

Geri