niye bu kadar tepki çekiyor anlamadım
eğer ki önlenemez ve elinizden gelmeyen bi sebeple sözleşmeniz devam ediyor ve para ödemek zorunda kalıyorsanız ödeme yapmaz ödemenin sizden kanuni yolla talep edilmesi halinde genel mahkmelerde temeli sebepsiz zenginleşmeye dayalı bir dava açar ve ödeme yapmazsınız. adamın dükkanı kilitlemesi halinde yine sebepsiz zenginleşme olur ki peşin bir ödme yapıldıysa iadesini ister alamazsanız cebri icraya başvurursunuz.
sizin durumunuz bunlar değilki: eş abone olurken ya hamileydi yada zaten çocuğu vardı değişen bir hal söz konusu değil. aynı durum içinde o zaman abone oldum ama şimdi kullanmak istemiyorum diyorsunuz. sapla samanı ayıralım derim ve bu kadar sert tepki göstermenizi de anlamıyorum
kendinizi haksız hissedincemi oluyor anlamadım. hukuki bir yardım istediniz bende sözleşmenizi okuyup elimden gelendiğince cevapladım
şunuda söyliim TCK dan bizim anladığımız Türk Ceza Kanunudur ki o da bu işlerle uğraşmaz
bunun yanında sözleşmenizde sizin için de maddeler var yapıp pişman olduysanız 7 gün içinde iptal edebilirdiniz
herşeyi geçin karşınızdaki bir bayan.
üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim
Siz kişisel üstünüze alınmışsınız ama yazılan yazılarda size söylenen bişey yok ,ve okuduğum kadarıyla bir bayana söylenmeyecek sözde yok bence büyütülmemeli.