Splint klima için görüşleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
Arkadaşlar İzmir'in sıcakları malüm. 2-3 aydır splint klimaları incelemeye çalışıyorum. Tercihlerimin başında enerji tüketimi A sınıfı olmalı, çevre dostu olmalı, arıza ve bakım durumunda başım ağrımamalı, fiyatı da uygun olursa daha ne isterim. Ben Vaillant düşünüyorum ama, klimada ne kadar tecrübeli bilmiyorum. Tamirciler japon ürünlerini tavsiye ediyorlar. İki arada bir derede kaldım. Tecrübelerinize dayanarak öneri ve görüşlerinizden faydalanmak istiyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

uygun fiyat derken ne kadara kadar düşünüyorsunuz bilmiyorum ama dün baya bir araştırdık söylediğiniz özellikteki klimalar (12,000btu) 1000-2700 ytl arası değişiyor. Bizde 2-3 ay çalıştırıcağımız birşey için okadar para vermenin gereksiz olucağını düşünüp baymak ın yan ürünü olan dolcevita nın enerji sınıfı b olan bi modelini aldık 460ytl gibi bi fiyatı vardı :D

1990 yılından beri alanya dayız, gider geliriz. mitsubishi klimadan şaşmayın.

vaillant' tan sasma derim abi

+ enerji tuketimi A sinif olani al derim... babam almisti o yan urunlerden falan enerji tuketimi b sinifti valla peder 2 ayda top tufegi dikti :)

ki vaillant'in enerji tuketmi b sinif olsa bile vaillant al...

Arkadaşlar İzmir'in sıcakları malüm. 2-3 aydır splint klimaları incelemeye çalışıyorum. Tercihlerimin başında enerji tüketimi A sınıfı olmalı, çevre dostu olmalı, arıza ve bakım durumunda başım ağrımamalı, fiyatı da uygun olursa daha ne isterim. Ben Vaillant düşünüyorum ama, klimada ne kadar tecrübeli bilmiyorum. Tamirciler japon ürünlerini tavsiye ediyorlar. İki arada bir derede kaldım. Tecrübelerinize dayanarak öneri ve görüşlerinizden faydalanmak istiyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

abi gecede görüştüğümüz gibi mitsubishi ve Vaillant arasında karar ver derim diğerlerni ele bence

mitsubishi diyorum başka markayı tavsiye etmem.

çok yüksek btu almamanı tavsiye ediyorum
1 mt/3 = 400 btu cok rahat soğutur
takacagın odanın metrekaresine göre al.
ne kadar büyük split klima takarsan bi okadar fazla ses yapacakdır.
sessiz bi odada insanı rahatsız eder.

valla en iyisi daıkın derim ama fiyat pahalıdır onun yerine sharp öneririm bizim kullandığımız modeli en iyilerinden biridir ve kışın 1.800 liraya almıştık

savas abı 9 yıldır salonda baymak var 9000 btu sıcak soguk heat-pump
22m2 ye kadar 9000 btu yetıyor
ama daha buyuk mekansa 12000 btu al ve sıcak grubu 9000 btu ustunde olsun 1000w ısıtıcı cok etkılı olamıyor bılgıne.....
cın kore mallarından uzak dur kompresorlerı 5 yıl olmadan problem cıkarabılıyor kondanserde sorun cıkabılıyor saygılar. mıtsubishi ıyı bır tercıh olacaktır

Son düzenleme:
Geri