<SPAN>İzmir'de köprüyü havaya uçuracaklardı...!!!</SPAN>

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astrax_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Insanlar cahil teror almış başını gidiyor diyoruz.Bu adamlar okumuş ya türkiyedeki bircok insandan üstün statüsteler..Vatanı bölmek , adını karalamak isteyenlere ve bunları yapanlara destek verenlerin allah belasını versin

siniri iyice astilarr

biz millet olarak bu tip eylem yada terör örgütü insanları görüp duyup bildigimiz halde polise ihbar edemiyoruz bunun iki sebebi var biri ispiyonculuk delikanlı işi degildir. digeri polise güven yok polisle halk arasında daglar var ve hiç samimi degil birini şikayet ettiniz eger o kişi biraz saglam biriyse bazı polis kimligi taşıyan kansızları satın alır ve kimin ihbar ettigini ögrenir sonrada kapınızda biter hatta sizi bazen bir memur alır teslim eder.

bu sebetten bu insanlar çogalıyor aman diyor herkes baba dokunmayan yılan bin yaşasın misali ama çok yanlış.

ab ye uyum diye diye polisin yetkisini azlattılar elleri kolları baglı bi yerde ama bi düşünün koca türk istikbaratı mit jitem vs gibi ama adamlar bi araca binip karakola dalıyorlar ne cesarettir bu uyuyomu bu insanlar
yoksa amerikanın yaptıgı gibi devlet kendini vurup bizi vurdular diyip bi savaşamı zemin hazırlıyor
daha birsürü komplu üretebilirim ama toplum olarak biraz daha ayık olmamızda fayda var

o bombayı oraya koyayamadan yakalanmaralı büyük şans izmir için artık karabalık yerlerde dikkat etmek lazım malum vurmaya başladık kandil dagından ve gazete manşetleri türkler hiç böyle gelmemişti diye

bildiğim kadarıyla kamu yönetimi mezunları kaymakam yardımcısı,kaymakam,vali olabiliyorlar.
bu öğrenciler vatana nasıl ihanet edebiliyorlar ??
nereye gidiyoruz ??

nereye kadar gidecek bakalım bu olaylar.Alla tan bu şerefsizler yakalanmış

bunların ünv girerken okumak adam olmak gibi bi niyetleri yok bence..sadece ünv ortamından kendi aralarına kişiler çekmek...ama nasıl kazanıyorlar ünv anlamıyorum..

bunların ünv girerken okumak adam olmak gibi bi niyetleri yok bence..sadece ünv ortamından kendi aralarına kişiler çekmek...ama nasıl kazanıyorlar ünv anlamıyorum..

çok basit sınav sorularının cevabı sanada verilse sende tulum çıkarırsın...

memleketimden böyle seyler duymak beni daha da üzdü izmir türkiyenin aydınlık yüzü diye bilinir ya orada da var bu şerefsizlerden

adi köpekler

Bu akşam İzmir'de Ak parti bina açılışı olacakmış ve çok sayıda bakan ve milletvekili o yol üzerinden ulaşımı sağlayacaklarmış...GErçekten büyük facianın eşiğinden dönüldü...Şİmdi okudum haberlerde yine Şırnak'ta 3 şehit vermişiz.Tüylerim diken diken oldu...NE olacak bu ülkenin hali..

Geri