SÖZ

Super!

tesekkurler.

teşekkürlerini ileten arkadaşlara yorumlarından dolayı teşekkürler..
ama bu kadar az yorum yapılmasından acaip rahatsız oluyorum.. yanlış anlaşılmasın ama en azından 3 karakter bi şeyler yazılsa çok mutlu olacağım bu sitenin 10.000 civarı üyesi varken ve acaip acaip başlıklara yüzlerce yorum yapılırken kötü oluyorum.. kusura bakmayın..
G Ü N C E L

teşekkürlerini ileten arkadaşlara yorumlarından dolayı teşekkürler..
ama bu kadar az yorum yapılmasından acaip rahatsız oluyorum.. yanlış anlaşılmasın ama en azından 3 karakter bi şeyler yazılsa çok mutlu olacağım bu sitenin 10.000 civarı üyesi varken ve acaip acaip başlıklara yüzlerce yorum yapılırken kötü oluyorum.. kusura bakmayın..
G Ü N C E L

:good: :good: :good: :good: :good: Tamamen Katiliyorum Abi Sana AMa Futbol Gibi Bir Konu Olsa Yüzlerce Yorum Yapılabiliyor...Neyse Vardir Bunda da Bi Hayir :eek:

Bu arada arkadaşlar bölücü işbirlikçileri sözde yayın, kampanya ve internet forumları vasıtasıyla binlerce imza toplarken rastlantı üzeri geçenlerde girdiğim siteye göz atıp dilerseniz bir imza da siz atın..
www.hepimizturkuz.biz

güncel

Guncel

gncl

gncl

Babanızın (amcamızın) ellerinden öpüyorum ve tüm duygularına sonuna kadar katılıyorum. Bence artık tek söz var oda "Artık Sözün Bittiği Yerdir". Yok öyle, yok böyle diyerek bu işler uzadıkça uzadı, dağda sürünen şerefsizi aldık otelde besliyoruz, senin benim vergimle. Gözyaşı kurumamış şehit ana babalarımızın acısını biraz olsun dindirmek adına, Dünya'ya Türkün gücünü göstermek adına, vatan hainlerinin, el uzatanların sonunu bilmesi adına bu şerefsizi asmak gerekir.
Hainler sadece dağda değil, Atatürk'ün kurduğu meclise girdi ve hala İstanbulda orda burda utanmadan korkmadan operasyona karşı çıkıp kafalarına göre eylem yapabiliyorlar ve biz hala dağda terörist arıyoruz. Dedimya artık sözün bittiği yer'dir.

Allah tüm Türkleri ve Müslümanları korusun. Saygılar...

Geri