Söyleyecek kelime bulamıyorum...çok yazık

geçmiş olsun,eminim senin için çok değerlidir köpeğin ama işte memleketin hali ortada iki bilezik iiçin insan hayatına kıymayı göze alanlarr bile var...

çok sağolun arkadaşlar polis bile köpek diye ilgilenmiyor manevi olarak üzücü tabi ama en önemlisi tam alışıyorsun 4 aydır bakıyosun aşılarını yemeğini düzenli olarak veriyosun gelip alıp gidiyolar vallahi billahi çalanı bulursam benden merhamet beklemesin

geçmiş olsun dostum

geçmiş olsun

Geçmiş olsun çok üzüldüm.Ne diyeceğimi bilemiyorum.Resimlerden görüp çok sevmiştik sevimli dostunu.Ama inşallah bulunur.Allah belalarını versin.Gerçekten bunların bir yerlerini keseceksin.Başka türlü önlenemeyecek bu iş!

ya çok üzüldüm geçmiş olsun,inan söyleyecek söz bulamıyorum bu iki ayaklı hayvanlar için bütün arkadaşların söylediklerine katılıyorum ama işin peşini bırakma bak emsal olabilecek bir olay daha yaşanmış sende suç duyurusunda bulun bence...

Son düzenleme:
off en sevdiğim cins yazık olmuş geçmiş olsun

abi ne diyecem şaşırdım valla bu ülkede adam vurana hırsızlık yapana gasp tecavüz vs vs vs bunlara adam akıllı ceza vermiyorlarki kaldıki hayvan çalanlara versinler yazık valla inşallah bulunur köpeğin

Çok üzücü bir olay,özellikle konu bir canlıysa bunun affı olmamalı ama malesef kendi hakkımızı koruyabilecegimiz yerlerin sayıı bile cok az.Umarım bulunur.

teşekkür ederim arkadaşlar böyle desteklemeniz bile biraz teselli oluyor polise haber verdim köpeğin değer teşkil ettiğini söyledim gelip tutanak tuttular araştırılıyor herkeze teşekkür ederim

Geri