Söyleyecek kelime bulamıyorum...çok yazık

Geçmiş olsun arkadaşım...Bu ülkede diğer suçlularda olduğu gibi hırsızlarında gerekli cezayı aldığını düşünmüyorum...O adam yakalansa bile 20 gün sonra istese gelir yine senin veya bi başkasının köpeğini çalar..Çünkü salıveriliyor...Ama kessen kolunu bacağını bakalım o zaman kimsenin malına el uzatabiliyormu...Valla şeriat kanunlarından günümüzde uygulanmasını tek istediğim kanun budur heralde...Hırsızlıkmı yaptın keseceksin kolunu kanadını...Bakalım ondan sonra yerde cüzdan görse alabiliyormu korkudan...

Geçmiş olsun arkadaşım...Bu ülkede diğer suçlularda olduğu gibi hırsızlarında gerekli cezayı aldığını düşünmüyorum...O adam yakalansa bile 20 gün sonra istese gelir yine senin veya bi başkasının köpeğini çalar..Çünkü salıveriliyor...Ama kessen kolunu bacağını bakalım o zaman kimsenin malına el uzatabiliyormu...Valla şeriat kanunlarından günümüzde uygulanmasını tek istediğim kanun budur heralde...Hırsızlıkmı yaptın keseceksin kolunu kanadını...Bakalım ondan sonra yerde cüzdan görse alabiliyormu korkudan...
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :good: söylediklerine sonuna kadar katılıyorum çok haklısın

1 hafta kadar öncede resimlerini koymuştun...Maşallah çokta güzeldi..Yazık oldu çok üzüldüm...

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :good: çok haklısın

1 hafta kadar öncede resimlerini koymuştun...Maşallah çokta güzeldi..Yazık oldu çok üzüldüm...
teşekkür ederim dostum sağol bende çok üzüldüm yapanlar utansın allah cezalarını verir inşallah

çok geçmiş olsun..çok üzüü bir olayy,,utanç veriçi memleketimizin hali

doğru haklısın paramı çalsalar bukadar üzülmezdim köpek çalınırmı ya

canlı başka bir şey gerçektn çok geçmiş olsun.inş kısa zamanda bulunur bana kalırsa el altından haywan satılan yerler warsa mutlaka oraları bi gez dolaş yada petshoplara bi bak...

geçmiş olsun bizim de köpeğimizi çalmışlardı karakola suç duyurusunda bulunmuştuk. 1 hafta sonra buldular. inşallah sizin ki de bulunur.

geçmiş olsun kardeşim

Geri