Söyleyecek kelime bulamıyorum...çok yazık

yenilmez27

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
01ij0.jpg

dün gece 4 ay önce aldığım doberman yavrusu köpeğim çalınmış sabah uyandığımda yemeğini vermeye gittiğimde farkettim şok oldum. Yaw insan köpek çalarmı bu nasıl zihniyet satmak için çaldıklarından eminim insan hayatı bukadar ucuzmu köpek için nasıl bunlar kendi hayatlarını tehlikeye atıyorlar anlamıyorum ya toplum çok kötüye gidiyor ki köpek çalmaya bile tenezzül ediyorlar yada ülkemin adaleti yeteri kadar caydırıcı değil ki şuç işlemek bukadar basitleşiyo inanın şok oldum söyliyecek bir şey bulamıyorum.

geçmiş olsun kardeşim güzel köpekmiş umarım bulursun dediğin gibi satmak için çalışmalardır yazık ya bu millet iyice yoldan çıktı herzaman derimki bu ülkede suş işleyenin yanına kar kalıyor caydırıcı bir ceza sistemimiz yok bence en güzeli iran gibi olmak hırsızlıkmı yaptın cezasının herkez biliyor zaten cezasını çektikten sonra hırsızlık yapmayacağıda kesinlik kazanıyor

geçmiş olsun kardeşim güzel köpekmiş umarım bulursun dediğin gibi satmak için çalışmalardır yazık ya bu millet iyice yoldan çıktı herzaman derimki bu ülkede suş işleyenin yanına kar kalıyor caydırıcı bir ceza sistemimiz yok bence en güzeli iran gibi olmak hırsızlıkmı yaptın cezasının herkez biliyor zaten cezasını çektikten sonra hırsızlık yapmayacağıda kesinlik kazanıyor

Sağol kardeşim çok haklısın ülkede işlenen suçlardan cinayetlerden can güvenliği yok diye turizm den tutta ticarete kadar ülke ekonomisine zarar veriyor bu durum nezaman cezalar suç işlemeyi minimum seviyeye indirecek bu ülkede bilmiyorum

Gerçekten çok üzüldüm.Bu ha--------------da duygu denen şey olmadığı için kendilerinden daha az hayvan olan köpeğin psikolojisini hiç düşünmüyorlar.Tek teselli, alalı çok zaman olmamış.Hem sizin, hem de köpek için daha az acı verici olmuştur, nasıl teselli ise artık bu da.:(
Kendi başıma geldiğini düşündüm de bir an, sinirlerim tepeme zıpladı.Geçmiş olsun, umarım bulursunuz.Yakında köy falan varsa oraya da götürmüş olabilirler...

Gerçekten çok üzüldüm.Bu hayvanoğlu hayvanlarda duygu denen şey olmadığı için kendilerinden daha az hayvan olan köpeğin psikolojisini hiç düşünmüyorlar.Tek teselli, alalı çok zaman olmamış.Hem sizin, hem de köpek için daha az acı verici olmuştur, nasıl teselli ise artık bu da.:(
Kendi başıma geldiğini düşündüm de bir an, sinirlerim tepeme zıpladı.Geçmiş olsun, umarım bulursunuz.Yakında köy falan varsa oraya da götürmüş olabilirler...
Teşekkür ederim sağolasın birde şöyle birşey var polise haber verdim o işlere biz bakmıyoruz belediyeye haber vereceksin dedi belediyeyi aradım oda polis bakar dedi tekrar polisi aradım ve köpeğimin değer teşkil ettiğini 250 euro ya aldığımı fatura ve karnesinin de mevcut olduğunu söyledim bize uğrayın cevabı aldım bulurmuyum o konuda artık kısmet diyelim

Geçmiş olsun @yenilmez27

Üzücü bir durum, birde daha cok vakit geçip daha cok bağlansaydın daha kötü olurdu ;)

İnş.bulursun köpeğini.Ya da kendi geri döner :uhh:
250 € * 1,80 = 450 hadi maddi kısmını geçtim..

Ya maneviyatı nolacak :(

sağol kardeşim

Üzücü bir durum, geçmiş olsun.Gerçekten ortam çok bozuk,insanın çok şey söyleyesei geliyor ama...:mad:

geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulursun köpegini.bu insanlarda hiç vicdan kalmamış

geçmiş olsun...ama sanki başlık yanlış yerde açılmış...

Geri