soyle bir gidivermiyor!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osti10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracımı teknik servise götürdüm ve sorunum tahmin ettiğimden veya söylediklerinizden daha vahim çıktı. Gaz pedalı sensörü hatası dediler ve aracın beyninin değişmesi gerektiğini söylediler. Sanırım tamirinide Tokat'ta yapıyorlarmış bir yıl garantili olarak yeni beyinde çok pahalı. Gerçektende beyindenmi kaynaklanıyordur benim pek içime sinmedi sanki daha basit bi sorun var gibime geliyor. İki gün önce bir daha gaz ayarı yaptırdım ve şuanda çekişi gayet iyi sizce ne yapmalıyım fikriniz varsa paylaşırsanız teşekkür ederim ilginize..

tek ustaya bağlanmayın her zaman söylerim. bir başka iyi bir ustaya da baktırmakta fayda var.

bence ankaraya yada istanbula gelirsen orda baktır kardeşim.bazı ustalar yolmak için 30 kalem masraf çıkarırlar aslında 4 buji değişince hallolur belki.

Doğru diyosun bende güvenemediğim için diyorum nerden baksan bir beyin 2bin lira vardır gidipte alması kolay değil bakalım inşallah bi çözüm yolu buluruz.

Sensör mü arızalı, beyin mi? Size aynen bu şekilde mi söylediler?...

beyinde bulunan sensör arızalı dediler arkadaşım bunun içinde beyinin tamamen değişmesi gerektiğini söylediler

Geri