soygun değilde nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan duman666
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

duman666

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar arabamın ön panjurundaki opel amblemi kırılmış üç gün önce farkettim. ankarada yıldız sanayide bir özel opel servisine gittim.gitmemin asıl sebebi fren balatalarını değiştirmekti , gelmişken amblemide taktırayım dedim. o plastik zımbırtının fiyatı 36 liraymış. sizce soygun değilde nedir bu?????????

abicim bir opel kullanıcısıysan,alısmalısın artık..

o plastik panjurun fiyatını biliyormusun peki :D...

Örnekler çoğaltılabilir.:mad:

bir triger setini, baskı balatasını ,akslar, balatalar gibi elemanların fiyatlarını bi nebze anlıyabiliyorum ama şu işe yaramaz plastik parçaların lüzumsuz fiyatları beni avrupa arabalarından soğutuyo vallahi

bende arka amblemi alacaktım 40 lira fiat çekti yuhh deyince adam 20 liralık olanı verdi yan sanayi ama iş görüyor..

bu fiyatlar normal... abest biçimde kar ediyo olabilirler ama elden gelen bişe yok...

geçmiş olsun...

Ön panjurun boyası bozuldu diye nikelajlı olanlarla değiştirmiştim. Eskisinide atayım gitsin diyordum. Vazgeçtim yedekte dursun daha iyi. Üzerinde orjinal arması dahi duruyor.

1.6_16V yazısına 4 sene once 24 lira istemişlerdi:)

yıldız sanayi komedi dükkanı gibi :) çok abuk fiyatlar istiyorlar ama sıkı pazarlık ederseniz fiyatları normal seviyeye çekebilirsiniz. pazarlık çok önemli orada...

Geri