Sorunlu aracın mükemmel hali..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ghent

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İnsignia hakkında çok fazla eleştiri vs. yapılsa da,bugün gördüğüm beni benden aldı,araca 10 dakika bakakaldım...Hele o jantlar ne kadar güzel durmuş yahu...Allah sahibine bağışlasın,acil de coilover aldırsın... (yay da olabilir :P )

Sanırım sahibi Gedizler'de çalışan üst düzey birisi..Çünkü daha önce benzer plakalı bir BMW 3.35 duruyordu kapıda,aynı jantlarla :) belki satıp,jantları buna takmıştır :D

yeni 5 kasaların jantını takmışta arkalar sanki borbet gibi olmuş yayılınca genel olarak güzel araç sadece ve şık

Sevilmez mi ya :D C200,A4,3 serisi,passat falan halt etmiş bence...

edition donanım ise 17 jantlar yetersiz kalıyor diye bunları takmış olabilir ama sanki doğru ölçülerde değil gibi, arkalar da borbet tarzı iyice taşmış, çok yakıştıramadım, sadece 18-19 " neyse büyük jant olduğu için arabayı daha sportif göstermiş ama yakışmamış

Bu araba arkadan itişli değilki. Ne anlamı var arka lastikleri bu kadar kalın tutmanın?

Bu araba arkadan itişli değilki. Ne anlamı var arka lastikleri bu kadar kalın tutmanın?

zaten üzerindeki jantlar bmw jantı. muhtemelen bmw nin arka tekerler büyüktü çıkardı buna taktı. lakin bmw jantını opele takmış ya daha da bişey demem :D

arba gercekten cok sık duruyo ama sole bıseyde warkı arabayı alanlar gercekten arabada bası sıkıntılarını dıle getırıyolar İnsignia alıcak arkadaslar bence bı kere daha dusunmelı derım ben ama arabanın dısı arbıden super.

Sevilmez mi ya :D C200,A4,3 serisi,passat falan halt etmiş bence...

Insignia nın çıktığı an aynı şeyi söylemiştim millet bana gülmüştü. Demek benim gibi düşünenler de varmış, passat hariç diğerleri ile belki malzeme kalitesi açısından karşılaştırılabilir. Ama şekil olarak bence saydıklarından cidden daha güzel duruyor.

jantlar olmamış,ama araç manyak..

Geri