Harbiden konuyu acan kayip. Bence konu kitlensin. Bosuna zaman kayvi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selamlar, ben aşağıdaki ürünü aldım. Aksesuarcıda bakarak aldım, diğerleirnin yanında bariz ben burdayım diyen bir ürün. Kabloları sigortası kutudan çıkıyor, 3 kablolu, 3. kabloyu fara bağlıyorsunuz röle gerektirmeden far yanınca kendisi sönüyor. Kısa far veya sise bağlamanıza gerek yok, iyi bir elektrikçi araç çalışınca çalışacak şekilde ayarlayabilir. Normal far yanınca söner. İmzamda resmi var.
hepsi burada linki -->>
Sevgili tasmaniandevil,
Linkini verdigin urunu satin aldim.
Ama sadece 2 uclu kablo var. Urun ayni gibi ama sigorta vs de cikmadi.
U&C marka ve LED-238 yaziyor kutuda..
Yanlis nerede ? yanlis link mi verdiniz? yoksa aldatildik mi?
Selamlar, Bakınız verdiğim linkteki fotoları büyüttüğünüzde lambanın çıkışındaki bağlantıda kırmızı, beyaz ve siyah kablo net bir şekilde gözüküyor. Ayrıca ikinci foto da da kırmızı siyah kablonun ucunda sigorta bariz şekilde gözükmekte. Sizin fotolarınız maalesef çok küçük, detayına bakamadım. Onları büyük olarak tekrar yükleyebilir misiniz? eğer üründe hata olduğunu düşünüyorsanız hemen HB ile iletişime geçmeniz lazım.
Bakınız aşağıya ürünün orjinal sayfasındaki resimleri ekliyorum. Bende sadece sigorta bu şekidle değilde düz cam olandandı. Onun dışında ürün aynısı.
![]()
![]()
Cevap icin Tesekkurler.
Benim satin aldigim urun de buydu ama kutudan cikan ne yazik ki farkli urun..
Dediğim gibi aynı gün malı iade ettim.
Bugün HB parayı iade etti.
Aslına bakarsanız talebim malın resimdeki ürün ile değişimi idi. Ama nedense satıcı para iadesini tercih etmiş..
Bakalım o resimdeki 3 kablolu ürünü uygun fiyata satan bir yer bulabilecek miyim.? Araştırıyorum netde..
Gören bilen olursa haber verirse sevinirim..