sorun söyleyin çözeyim

Harbiden konuyu acan kayip. Bence konu kitlensin. Bosuna zaman kayvi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Selamlar, ben aşağıdaki ürünü aldım. Aksesuarcıda bakarak aldım, diğerleirnin yanında bariz ben burdayım diyen bir ürün. Kabloları sigortası kutudan çıkıyor, 3 kablolu, 3. kabloyu fara bağlıyorsunuz röle gerektirmeden far yanınca kendisi sönüyor. Kısa far veya sise bağlamanıza gerek yok, iyi bir elektrikçi araç çalışınca çalışacak şekilde ayarlayabilir. Normal far yanınca söner. İmzamda resmi var.

hepsi burada linki -->>

Sevgili tasmaniandevil,

Linkini verdigin urunu satin aldim.
Ama sadece 2 uclu kablo var. Urun ayni gibi ama sigorta vs de cikmadi.
U&C marka ve LED-238 yaziyor kutuda..

Yanlis nerede ? yanlis link mi verdiniz? yoksa aldatildik mi?

Ekli dosyalar

• DRL1.webp
    DRL1.webp
    2.7 KB · Görüntüleme: 15
  • DRLKablo1.webp
    DRLKablo1.webp
    2.7 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Sevgili tasmaniandevil,

Linkini verdigin urunu satin aldim.
Ama sadece 2 uclu kablo var. Urun ayni gibi ama sigorta vs de cikmadi.
U&C marka ve LED-238 yaziyor kutuda..

Yanlis nerede ? yanlis link mi verdiniz? yoksa aldatildik mi?

Selamlar, Bakınız verdiğim linkteki fotoları büyüttüğünüzde lambanın çıkışındaki bağlantıda kırmızı, beyaz ve siyah kablo net bir şekilde gözüküyor. Ayrıca ikinci foto da da kırmızı siyah kablonun ucunda sigorta bariz şekilde gözükmekte. Sizin fotolarınız maalesef çok küçük, detayına bakamadım. Onları büyük olarak tekrar yükleyebilir misiniz? eğer üründe hata olduğunu düşünüyorsanız hemen HB ile iletişime geçmeniz lazım.

Bakınız aşağıya ürünün orjinal sayfasındaki resimleri ekliyorum. Bende sadece sigorta bu şekidle değilde düz cam olandandı. Onun dışında ürün aynısı.

96cs.jpg

58o4.jpg

Son düzenleme:
Selamlar, Bakınız verdiğim linkteki fotoları büyüttüğünüzde lambanın çıkışındaki bağlantıda kırmızı, beyaz ve siyah kablo net bir şekilde gözüküyor. Ayrıca ikinci foto da da kırmızı siyah kablonun ucunda sigorta bariz şekilde gözükmekte. Sizin fotolarınız maalesef çok küçük, detayına bakamadım. Onları büyük olarak tekrar yükleyebilir misiniz? eğer üründe hata olduğunu düşünüyorsanız hemen HB ile iletişime geçmeniz lazım.

Bakınız aşağıya ürünün orjinal sayfasındaki resimleri ekliyorum. Bende sadece sigorta bu şekidle değilde düz cam olandandı. Onun dışında ürün aynısı.

96cs.jpg

58o4.jpg

Cevap icin Tesekkurler.
Benim satin aldigim urun de buydu ama kutudan cikan ne yazik ki farkli urun..

Ek...
Bugün elime geçti, bugün iade ettim..
Bakalım aynı ürüne nereden (internetden) erişebileceğiz..
Aksesuarcılarda en basit ürünler için bile 150 TL den başlıyorlar..

Bir de 19 kb in icinde kalip da resimleri buyutmeyi bir ogrensem cok iyi olacak...

Son düzenleme:
Cevap icin Tesekkurler.
Benim satin aldigim urun de buydu ama kutudan cikan ne yazik ki farkli urun..

Bu yüklediğim fotolarla HB ile temasa geçin, ürün görseli ile ürünün uyuşmadığını iade etmek istediğinizi belirtin. Üzücü bir durum. Umarım en kısa sürede mağduriyetiniz düzelir. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa lütfen çekinmeyin, PM atabilirsiniz.

Dediğim gibi aynı gün malı iade ettim.
Bugün HB parayı iade etti.
Aslına bakarsanız talebim malın resimdeki ürün ile değişimi idi. Ama nedense satıcı para iadesini tercih etmiş..

Bakalım o resimdeki 3 kablolu ürünü uygun fiyata satan bir yer bulabilecek miyim.? Araştırıyorum netde..

Gören bilen olursa haber verirse sevinirim..

Dediğim gibi aynı gün malı iade ettim.
Bugün HB parayı iade etti.
Aslına bakarsanız talebim malın resimdeki ürün ile değişimi idi. Ama nedense satıcı para iadesini tercih etmiş..

Bakalım o resimdeki 3 kablolu ürünü uygun fiyata satan bir yer bulabilecek miyim.? Araştırıyorum netde..

Gören bilen olursa haber verirse sevinirim..

Oto aksesuarcıları gezin, elinizdeki gündüz farlarına bakmak istiyorum diyin. Ben Nazilli sanayideki bir aksesuarcıda bakmıştım.

o değilde konu kapanmasın.Bak arkadaş sordu bobin dedim bobin çıktı :D yardım oluyor az çok.En kötü gören gelir.Belki yarın birgün robin derim robin gelir :D

Konuyu açan bilgili (!) ve ilgili (!) gökhann arkadaş arazi olmuş ama biz bize takılıyoruz burada...

Geri