- Konuyu Başlatan
Ben daha bugün (17/01/2009) arabamdan deli gibi soğudum.. Gittim polis arabasına arkadan gömdüm yaw![]()
Yüksekovada yollar buz, hemde ne biçim.. şemdinli yolunda sürücü kursu sınavı vardı. Sınavdan dönüşte, Polis zırt diye durdu yolun ortasında; kaçamadım.. Kaçmaya çalıştım, yol kenarındaki kalınca bir buzun üstüne çıktım; oradanda kaydı araba başka araba yokmuş gibi trafik polisinin arabasına çarptım![]()
polisin tampon dağıldı ki ne dağıldı, benim ise sadece far kırıldı.. Araba reno 19 europa.. masraf 150 lira.. sigortayı ibraz edip ayrıldık oradan ama arabama küstüm işte..
Aradan yaklaşık 7-8 saat geçti; şuanda sakinim.. Ve anlıyorum ki opel hakikaten fevkalade bir arabaymış.. Çünkü reno hakikaten mahvoldu ve benim arabam 99 model corsa 1,2, kırılan-hasar gören sadece far.. Tampon sadece çizildi..
Arabana kızma, darılma, küsme.. Opel hakikaten kaliteli bir araç ve marka... İnan bana her kuruşu hakediyor.
Çok geçmiş olsun.Opelin sağlamlığı konusunda tereddütüm yok zaten gerçekten sağlam yapmışlar.Kaliteside çok iyi ben zaten kötülemeye çalışmadım ufak sorunlar sıktı sadece oda bize biraz ustalık öğretti gerçi