9 Nis 2009 #11 bektas_butun Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Nis 2008 Mesajlar 1,543 Tepkime puanı 1 Puanları 38 evet evet şimdi bi daha okudum da kesin klima sisteminden bahsediyor.
10 Nis 2009 Konuyu Başlatan #12 A asksiz06 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Mar 2009 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 evet klima hakkında bilgiler yarımcı olan olursa sevinirim
10 Nis 2009 #13 efeeryurt Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Ocak 2008 Mesajlar 2,389 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 asksiz06' Alıntı: yok arkadaşlar bu opellerle ilgili benim bulmam gereken ödev ama bulamadım sizden yardım istedim bilginiz varsa diye neyse sağolun Genişletmek için tıkla ... siteye de bu yüzden üye oldunuz zaten.. ilk üye tanıtım mesajınızda da, kendinizi tanıtmak yerine 'ödevime yardımcı olurmusunuz' diye açmıştınız.. ödevler için bildiğim birkaç site var, odevsiteleri.com, odevturk.com, tumodevler.com... kolay gelsin..
asksiz06' Alıntı: yok arkadaşlar bu opellerle ilgili benim bulmam gereken ödev ama bulamadım sizden yardım istedim bilginiz varsa diye neyse sağolun Genişletmek için tıkla ... siteye de bu yüzden üye oldunuz zaten.. ilk üye tanıtım mesajınızda da, kendinizi tanıtmak yerine 'ödevime yardımcı olurmusunuz' diye açmıştınız.. ödevler için bildiğim birkaç site var, odevsiteleri.com, odevturk.com, tumodevler.com... kolay gelsin..
10 Nis 2009 Konuyu Başlatan #14 A asksiz06 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Mar 2009 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 genel bilgi değil opelle ilgili bilgi lazım