Sorgun Ormanı/Protesto

mustafagokay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ARKADAŞLAR LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYALIM
İKİYÜZBİN AĞAÇ KATLEDİLECEK !
GÜZEL ANTALYA
Antalya Side yakınında bulunan Sorgun Ormanı'nda bir golf sahası yapmak için 200.000 (yanlış okumadınız tam İKİYÜZBİN) ağaç kesilecek. Bu ormanın katli ile birlikte pek çok hayvan ve bitki türü de bölgeden yok olacak. Yapacağınız sadece aşağıdaki linke tıklayıp (ya da kopyalayın) sol altta 'protesto' başlığına girmek.

http://www.sorgun.org/index.php

yazık...
golf de olmayıversin şartmı sanki...

duyarlılığın için teşekkürler

bu yapılanlara akıl sır erdiremiyorum.küresel ısınma diyoruz,iklimsel değişiklikler diyoruz,kuraklık diyoruz yağmur yağmıyo diyoruz,ondan sonrada bu katliamlara göz yumuyoruz.bu kararlar kim tarafından alınıyo anlamış değilim.1-2 tane iş adamı tesis yapacak para kazanacak diye güzelim tabiatımızın içine ediyoruz.buna yetkili merciler nasıl göz yumuyo anlamıyorum.tabi işin içinde rant mevzu bahhis olunca ne belediyelerden ne de diğer kurumlardan ses çıkmıyo.böyle bir katliamı avrupada yapsalar ya:mad: zaten yapamazlar.adamalrın her karış toprağı yemyeşil.kimse dokunamıyo.biz 2 tane iş adamı para kazancak diye çölleşiyoruz yok böle bişey ya...:mad: :mad:

orayı golf sahası için satanları protesto etmeli...

beyler burası Türkiye bizleri adamdan sayan yok ki odunu ormanı meşeyi canlı yerine koysunlar Bakın göreceksiniz Allah nasip etmez inşallah ama yarın orası eger golf sahası olursa golf oynamaya gelenlerin çogu işte ben ormanı seviyorum işte hava kirliğine jayır diyen insanlar olcak hatta unicefe falan yüklü miktarlarda bagış yapan insanlar olcak ama bu golf sahası nasıl yapıldı kimse sormayacak............Burası Türkiye insana deger yokki..............

paylasım için saol tanıdığım herkese yolluorum

PaylaŞim İÇİn SaĞol
Malesef Adamlar Aklina KoymuŞsa Yakarlar Yİne Yaparlar

ne gereği varki istediğimiz kadar protesto yapalım golf sahası hükümete yakın bir amcanın işyeri olacaktır.bal tutan parmağını yalar!!!

Sanki memlektin her yeri orman, hiç golf sahası yapacak, havalimanı olan bir yer yok!! Katliam resmen

Geri