Sonunda Mezun Oldummmmmmmmmm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese çok tşk ediyorum sevincimi paylaştığınız için... Cengiz abi hiç şüphen olmasın gelecek nesil için.. konulan her türlü engele rağmen; vatanını, milletini, geçmişini, Atası'nı seven nesiller yetişecek bu ülkede...

BU arada öğrencilik çok güzeldi evet ama artık üretim toplumunun bir üyesi olmayı vucut istiyor, öğrencilikte tadında güzeldi:)

Arkadaşlar hala öğrenciliği devam edenlere başarılar diliyorum.. Darısı başınıza.. İnanın ki çok güzel bir duygu...:))

hayırlısı olsun bakalım ilk ders paranı bağışlarsın artık opelim nete :):)

:)) canınız sağolsun dicem ama ben 4 senedir Kayseri'de yaşıyorum bilmem yeteri kadar açıklayıcı oldum mu? :))))))

yine israr ediyorsan tamam, söz:)9

şubatta Mezun Olduğunu Göre Alttan Dersin Vardi Heralde...umarim şubat Atamasina Başvurabilirsin Ve De Atanabilirsin...hayirli Olsun..şimdiden Sana Bir Tiyo;ağri Ve çevresini Yazma...

hayırlı uğurlu olsun

darısı başımıza :))

şubatta Mezun Olduğunu Göre Alttan Dersin Vardi Heralde...umarim şubat Atamasina Başvurabilirsin Ve De Atanabilirsin...hayirli Olsun..şimdiden Sana Bir Tiyo;ağri Ve çevresini Yazma...

malesef geçen sene kpss ye çalışamamıştım 2. dönemim çok kötüydü ancak toparladım.. evet alttan 1 tanecik derdim vardı bu dönem onu verememiştim.. bu arada Ağrı ve çevrresini neden yazma dediniz, sakıncası yoksa açıklayabilir misiniz? Ben kpss sonrası her yerde görev yaparım butonunu işaretlemeyi düşünüyorumda..

hadi hayırlı olsun. darısı bizim basımıza. artık bizimkide bitsede meslektas olsak :D

hayırlı olsun darısı bizim başımıza bizde üniversiteye girip mezun olacaz inşallah...

Tebrik ederim darısı bizimde başımıza

Geri